Ha rendszeresen kielégíted magad/ a barátnöd téged, akkor is fog nőni? Vagy leáll a növekedés, ha túl gyakran élvezel?!
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 11:59
3/7 anonim válasza:
Ha még csak tíz éves vagy, akkor nőni fog. De mivel már barátnőd van és szexeltek, gondolom már több mint tíz. Kamaszkorban általában eléri a végleges méretét és nem attól, mert túl gyakran élvezel. Képzeld el ha ez befolyásolná, akkor egyesek már a vállukon vetnék át, hogy közlekedni tudjanak tőle.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem egésszen így értettem.... Hanem úgy, hogy ha túl gyakran élvezek akkor megáll-e a növekedése a péniszemnek.. 17 leszek és kb. 13cm -es... És mivel úgy tudom 21 éves korig is nöhet úgy gondolom, hogy kb 15 is lehet még belőle (késön erő tipus vagyok). És azért kérdem, hogy befolyásolja-e a növekedést.. mert ha igen, akkor ritkábbra fognám/fognánk :P
2009. júl. 15. 10:12
5/7 anonim válasza:
A péniszed növekedését semmilyen irányban/mértékben nem fogod tudni befolyásolni, ez csak a géneken múlik. Úgyhogy akármilyen módon is használod/és akármennyit, az biztos, hogy ugyanúgy fog nőni, mintha 10 évig hozzá sem nyúltál volna.
6/7 anonim válasza:
igen
ha nem használod elsorvad
haszbnáld hát sokat és bátran!
:)
7/7 anonim válasza:
Mármint álló helyzetben 13, vagy nyugalmiban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!