Mi ez a gyors növekedés? 12/L
Sziasztok.
Nyáron rengeteget nőttem, kb. 10 centit. 164 cm lettem augusztusban, de azóta semmit sem nőttem. Azt hittem ennyi. A családom tagjai is kb. ekkorák, úgyhogy gondoltam, megálltam a növésben. :D
De van egy házink, ami az egész év minden hónapjára tartozik. Ugyanis havonta kell súlyt/magasságot mérni. Nekem így jött: 163cm,163cm,163cm... De márciusban a hónap végén mértem meg ( elfelejtettem előbb :D )ugyanúgy 163 voltam. De ma is megmérekeztem ( ezt már áprilisra ) és 165 cm vagyok! Újra mértem 2x is, másik mérőszalaggal is. Még több helyen is. :D ami azt jelenti, hogy kb. másfél hát alatt 2 centit nőttem? Most akkor mégsem álltam meg a növésben? Nem szeretnék sokkal magasabb lenni. De megtörténhet?
Ja és a másik: Elkezdett szélesedni a csípőm, de az is egyik hátról a másikra. Nem háj nőtt rajta, hanem a csontom. A 32 övemből 16 jó rám! ( Ezzel töltöttem a délutánt :D ) Természetes az ilyen gyors fejlődés?
Köszi a válaszokat!
12/L
Tudom, de már megjött, és szóval szinte minden jel azt mutatta, hogy megálltam... :D De mégsem...
Köszi a válaszokat! ;)
én harmadik osztálytól negyedikig nőttem 13 centit.:) Most 160 vagyok,de (tavaly óta csak 4 centit nőttem) mostanában nem nőttem semmit.:P Én is 12|L.
Amúgy hány kiló vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!