Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez a gyors növekedés? 12/L

Mi ez a gyors növekedés? 12/L

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nyáron rengeteget nőttem, kb. 10 centit. 164 cm lettem augusztusban, de azóta semmit sem nőttem. Azt hittem ennyi. A családom tagjai is kb. ekkorák, úgyhogy gondoltam, megálltam a növésben. :D

De van egy házink, ami az egész év minden hónapjára tartozik. Ugyanis havonta kell súlyt/magasságot mérni. Nekem így jött: 163cm,163cm,163cm... De márciusban a hónap végén mértem meg ( elfelejtettem előbb :D )ugyanúgy 163 voltam. De ma is megmérekeztem ( ezt már áprilisra ) és 165 cm vagyok! Újra mértem 2x is, másik mérőszalaggal is. Még több helyen is. :D ami azt jelenti, hogy kb. másfél hát alatt 2 centit nőttem? Most akkor mégsem álltam meg a növésben? Nem szeretnék sokkal magasabb lenni. De megtörténhet?

Ja és a másik: Elkezdett szélesedni a csípőm, de az is egyik hátról a másikra. Nem háj nőtt rajta, hanem a csontom. A 32 övemből 16 jó rám! ( Ezzel töltöttem a délutánt :D ) Természetes az ilyen gyors fejlődés?

Köszi a válaszokat!

12/L

2011. ápr. 5. 20:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi! Elírtam, augusztusban 163 lettem, nem 164! :)
2011. ápr. 5. 20:50
 2/5 anonim ***** válasza:
igen az. most kamaszodsz, ez igy jelentkezik, előfordulhat, hogy még fogsz nőni..lassan a melled is nagyobb lesz, a derekad valszeg már most keskeny, megjön az első vérzésed..a nővé válás első jelei:)
2011. ápr. 5. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ebben a korban nagyon gyorsan nő az ember.
2011. ápr. 6. 07:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Tudom, de már megjött, és szóval szinte minden jel azt mutatta, hogy megálltam... :D De mégsem...

Köszi a válaszokat! ;)

2011. ápr. 6. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:

én harmadik osztálytól negyedikig nőttem 13 centit.:) Most 160 vagyok,de (tavaly óta csak 4 centit nőttem) mostanában nem nőttem semmit.:P Én is 12|L.

Amúgy hány kiló vagy?:D

2011. ápr. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!