Merevedési zavar? Kudarc? Teljesítménykényszer? Nem tudom, segítséget várok az alábbi kérdésre aki tud segítsen Olyan fajta szexuális problémával küzdök 28 évesen ami megpecsételi a mindennapokat, Szakemberek jelentkezését is várom.
Szia! Sziasztok! Szinte kísértetiesen hasonló a problémám. Annyival jutottam előrébb, hogy voltam urológusnál, andrológusnál, természetgyógyásznál, szedtem receptre kiírt potencianövelőket, ettem gyógynövényeket, végigcsináltam hosszú és drága kúrákat, eredmény nuku. A barátnőm igen türelmesnek volt mondható, hiszen közel egy évig végtelen türelemmel, minden nemű segítséget megadva amiket itt mások írtak, és egyebeket is. Egy igaz! Nyelv és ujjak! Most egyéb természetes alapú készítmények felé fordulok, csak előbb új csaj kell... meg egy agytúrkász. Sajnos biztos nem kerülhetem el.
Tudom, ez nem válasz a Te bajodra, de tudhatod, nem vagy egyedül!
Minden merevedés zavar oka idegrendszerben keresendő. Én csak szexológust tudok ajánlani
Szexológus válaszol - Vital.hu
www.vital.hu/dr_vizi_janos - Tárolt változatSzakterületem: szexológia, klinikai pszichiátria, pszichofarmakológia, epidemiológia. Magánpraxisomban a szorongásos és kedélybetegségek, alvászavarok ...
Sajnos nekem is ilyen jellegű problémáim vannak. Meglepő módon a pszihológus sokat segít, pedig nem igazán bíztam benne. Még nem éártünk a végére a kezelésnek, de haladunk vele. Szervi baj nincsen, de a potencia növelők nekem nem segítettek. Amikor "sokkolom" magam, akkor a jóisten nem állítja fel :(
Sokan írtátok, hogy olyan társat kell keresni aki ezt tolerálja. Szerintem ez az egyik legnehezebb. Ebből a szempontból sajnos nekem nem volt szerencsém ami még több kudarc élménnyel gazdagított, na de nem baj nem adom fel, mindig csak pozitívan előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!