Melyik asvanyi anyag vagy vitamin az ami a fogyast eloidezte? Melyiket nem szedhetem, ill. tudnának-e ajánlani vmi étrendkiegészítőt hízásra, mivel nagyon nehezen tudok hízni, a fogyás pedig tul könnyen megy.
Kedves Alexander! Itt nemigen fordulnak meg szakemberek, csak jóindulatú laikusok. Én is ilyen vagyok.
Elképzelhetetlennek tartom, hogy a vitaminok hatására történjen fogyás. Inkább az lehet, hogy nagyon meleg van, és amiatt a folyadékveszteség is nagyobb. Talán nem is a súlyod esett vissza, csak többet izzadsz.
Pláne, ha még tornázol is. Szerintem szedd csak szépen tovább azokat a vitaminokat. A probléma nem itt lesz. Valamiért nagyon gyors az anyagcseréd. Ha tényleg nagyon vékony vagy, érdemes lenne kivizsgáltatni magad.
A vitamin önmagában ilyent nem okoz. Kondizásnál az izomtömeg nő, így nő a testsúly. Viszont a lerakódott zsírt is hasznosítja ha kell, vagyis elégeti, mert plussz energia kellett a kondizás miatt, e miatt csökkenhetett a testsúlyod.
De persze a testsúly is lehet alkati.
Egy ücsörgős, lusta életmódhoz kell sok kalória és akkor lehet hízni -a zsírréteg így rakódik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!