Nem Leereszkedett herevel elhetek nemi életét?
Ha még mostanra sem ereszkedett le, és nem is korrigálták sebészileg kiskorodban, akkor jó eséllyel terméketlen vagy.
De ha működik a cerka, akkor semmi akadálya a szexnek, csak gumit húzz, mert ugye a kapanyél is elsülhet.
Nemtom.
Nekem 11 éves koromban rakták helyre sebészileg a bal oldalit, de már akkor is megkésett volt, jóval kisebb, mint a jobb oldali.
Azt mondták 6 évesen kellett volna.
Nem tudom. Nem hiszem, hogy húsz év alatt teljesen megváltozott az orvostudomány álláspontja a rejtettheréjűségről.
Nekem 11 évesen szűrték ki az iskolában, és küldtek el sebészetre vele. De már korábban is voltam vele orvosnál, az meg azt mondta, hogy vízben próbáljuk leszoktatni. Nem ment.
18 éves korig várni? Most már hamarosan úgyis betöltöd. Mindenképpen menj el egy urológiai kivizsgálásra.
A hasüregben a here nem tud spermiumokat termelni, mert túl meleg van hozzá, ha akarsz gyereket, akkor valamit csinálni kell vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!