De ha fitymaszűkületem van és 15 vagyok akkor még elmúlhat? Vagy ha nem múlik el akkor még élhetek nemi életet?
Persze, csak nem mindegy, hogy milyen beavatkozás. Fürdés után kell finoman húzogatni, hogy ne repedjen be az előbőr. Krémet is adhat a doki, akivel megnézeti a beteg. Érdemes. A teljes körülmetélést némelyik doki ajánlja, de én nagyon nem ajánlom, már 2010 van és szerencsére van a csonkoláson kívül is jó megoldás, ami valóban gyógymód és nem barbarizmus. Nekem teljes körülmetélés volt és nagyon undorító eredménye lett és fáj is, ha használnám, elég gáz :(
Ha nem sikerül házilag nyújtani, akkor még csinálhatnak egy pici bemetszést, ami egykét nap alatt gyógyul és akkor nem kell levágni az előbőrből. Z-plasztika is létezik már, érdemes utánanézni, hajrá gugli...
Ha minden kötél szakad, akkor is inkább a részleges metélés legyen, hogy valami maradjon, mert sok esetben a fedetlenül hagyott makk ronda lesz, ahogy pl nekem. Foltos, kérges tapintású, csúnya, plusz néha hámlik is :(
Vigyázz a fitymára, funkciója van!
köszönöm szépen, de nekem például elég enyhe a szűkület, ha akarom fel tudom húzni teljesen is csak nehezen megy vissza és a makkon pedig olyan mintha ráncok lennének...
Na ez most akkor?
Ez igen, tényleg egy enyhe szűkület, ezt szerintem mindenféle vágás nélkül is lehet kezelni, csak arra vigyázz, hogy nehogy berepedjen az előbőr a nyújtás során, mert utána az ott hegesedik!
Kérj dokitól krémet hozzá, az segít. Meg eleve az is segít, hogy látja szakmabeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!