Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » De ha fitymaszűkületem van és...

De ha fitymaszűkületem van és 15 vagyok akkor még elmúlhat? Vagy ha nem múlik el akkor még élhetek nemi életet?

Figyelt kérdés
Nem akarok beavatkozááást!!!:S
2010. jún. 16. 08:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a maszturbálást tudom ajánlani! Nem vicc! Gyakran huzogasd, hogy lazuljon a bőr. Ha nem tudod még picit sem huzogatni, akkor elkerülhetetlen a beavatkozás!
2010. jún. 16. 08:55
 2/14 anonim ***** válasza:
a beavatkozás nem kerülhető el:S
2010. jún. 16. 08:56
 3/14 A kérdező kommentje:
de fitymaszűkülettel lehet nemi életet élni? És fog még nőni? mert csak 15cm hosszú de főleg az a baj hogy csak 3cm vastag...
2010. jún. 16. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:

Persze, csak nem mindegy, hogy milyen beavatkozás. Fürdés után kell finoman húzogatni, hogy ne repedjen be az előbőr. Krémet is adhat a doki, akivel megnézeti a beteg. Érdemes. A teljes körülmetélést némelyik doki ajánlja, de én nagyon nem ajánlom, már 2010 van és szerencsére van a csonkoláson kívül is jó megoldás, ami valóban gyógymód és nem barbarizmus. Nekem teljes körülmetélés volt és nagyon undorító eredménye lett és fáj is, ha használnám, elég gáz :(

Ha nem sikerül házilag nyújtani, akkor még csinálhatnak egy pici bemetszést, ami egykét nap alatt gyógyul és akkor nem kell levágni az előbőrből. Z-plasztika is létezik már, érdemes utánanézni, hajrá gugli...

Ha minden kötél szakad, akkor is inkább a részleges metélés legyen, hogy valami maradjon, mert sok esetben a fedetlenül hagyott makk ronda lesz, ahogy pl nekem. Foltos, kérges tapintású, csúnya, plusz néha hámlik is :(

Vigyázz a fitymára, funkciója van!

2010. jún. 16. 09:22
 5/14 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen, de nekem például elég enyhe a szűkület, ha akarom fel tudom húzni teljesen is csak nehezen megy vissza és a makkon pedig olyan mintha ráncok lennének...

Na ez most akkor?

2010. jún. 16. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:

Ez igen, tényleg egy enyhe szűkület, ezt szerintem mindenféle vágás nélkül is lehet kezelni, csak arra vigyázz, hogy nehogy berepedjen az előbőr a nyújtás során, mert utána az ott hegesedik!

Kérj dokitól krémet hozzá, az segít. Meg eleve az is segít, hogy látja szakmabeli

2010. jún. 16. 16:31
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
Enyhe szűköleted van,fürdés közben finoman húzogasd és lazzulni fog a bőr majd és mindig nagyon figyelj oda rá,később is és akkor nem lesz semmi baj vele,mert ha elhanyagolja valaki nagyon csúnya következményei lehetnek.Google-ba ha beíród körülmetélés,akkor találsz egy lapot erről a témáról és van néhány csúnya kép milyen ronda lehet egy ilyen pénisz,ijjesztő,ja és a körülmetélés nem jó megoldás,sokszor ronda lesz és nem is tetszik az átlag embernek,nálunk ez nem szokás.
2010. jún. 16. 18:53
 8/14 A kérdező kommentje:
de ha felhúzom akkor ottmarad alul és a bőr az meg felgyülemlik... miért?
2010. jún. 17. 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Mert be van szűkülve. Azért orvoshoz menj el... úgysincs suli, van időd
2010. jún. 17. 13:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert lazzulnia kell,húzogasd gyakran,de finoman és elvileg 2 héten belül lazzulnia kell,ha mégsem akkor beszélheszt vele a háziorvosoddal is,v. menj urológushoz.De a suliban nem volt korában ilyen vizsgálat,v. felvilágosítás nálatok?Mondjuk bevallva a vizsgálatot ha nem szakember végzi ellenzem,mert sok helyen lehetet olvasni milyen megalázó modon más osztálytársak jelenlétében csinálták,ez azért nagyon gáz.
2010. jún. 17. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!