Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » De ha fitymaszűkületem van és...

De ha fitymaszűkületem van és 15 vagyok akkor még elmúlhat? Vagy ha nem múlik el akkor még élhetek nemi életet?

Figyelt kérdés
Nem akarok beavatkozááást!!!:S
2010. jún. 16. 08:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem volt vizsgálat egy, kettő meg hogy a bőr még hosszabb a péniszemnél vagy nemtom hogy mondjam és sztem ezért még nőni fog...
2010. jún. 17. 21:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Figyelj az óvatos húzogatást probáld ki nekem 13 évesen volt ilyen,de nagyon enyhe,annyi hogy kicsit fájt,ha hátrahúztam és 1 hét alatt rendbe jöttem,ha nem javulna rövid időn belül,akkor viszont dokihoz kell menned.A másik nálunk is akartak ilyen vizsgálatot suliba csinálni,de nem mentünk bele,az én tököm más osztálytársak előtt senki nem húzogassa már,meg senkinek semmi köze nincs hozzá,ha bajom van úgyis elmegyek szakorvoshoz vele,ahol nem tömeg hokiztatást akarnak csinálni.
2010. jún. 18. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk, inkább egy "tömeges hokizás" legyen, ha azzal segítenek, ha meg lehet menteni a fitymát, mintha évekkel később aztán le kell csonkolni az egészet... ha már választani lehet...
2010. jún. 22. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Az unokaöccsémnél volt tömeges vizsgálat,5 ösével,nagyon égő volt,azóta is kerüli a dokit és tudod mi a dörgés,magunknak kellett húzogatni és nem vette a fasza doki észre hogy enyhe szűkülete van,szóval ennyit a dokikról.De a gyereknek volt esze és szólt otthon és valami kenőccsel meg lett oldva,meg húzogatnia kellett neki is.

Én se hagynám tuti hogy más előtt tapogassanak,vagy lessék a tököm,ehhez semmi joguk nem lenne,és semmi közük.Ha baj van akkor inkább megyek szakemberhez,mert egy sima orvos akinek nem ez a szakterülete lehet hogy semmit nem vesz észre,azért az urológusnak mégis csak az a szakterülete.

De a tény ha nem javulna nyújtásos módszerrel sem akkor dokihoz kell menned,lehet hogy a doki erős rántással hátra rántja v. esetleg 2 oldalt kis bemetszést csinál,kenőcsőt ír fel, és a legvégső esetben részlegesen metél v. teljesen.

De vigyázni kell a dokikkal,mert egy csomó egyből metélni akar még akkor is ha megmenthető lenne a dolog,mert így egyszerűbb nekik,ha egyből ezt javasolná,akkor más dokit keresettek,hisz manapság sok alternatíva van.Egyrészt sok csajnak nem is jön be,és sok kellemetlenséggel járhat szárazság,makk foltosodása stb.

Szóval van valami javulás már?

2010. jún. 26. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!