Miert volt ez? Majdnem elajultam?
Figyelt kérdés
Ma horgaszni voltam.Amikor odamentunk huvos volt.Am delutan viszont pont oda sutott a nap es nagyon melegem volt.Aztan egyszer elkezdett fajni a fejem.Aztan szedulni kezdem es a kezem illetve a labam zsibadni kezdett.Alig birtam allni.Nagyon elkezdett dobogni a szivem,fajni a gyomrom.Locsoltam magam hideg vizzel akkor mar jobb volt.Haza jottem es lefekudtem aludni nemreg felkeltem.De most viszont nagyon gyengenek erzem magam.Mit csinaljak?#hasfájás #szedelus
2012. jún. 17. 15:16
1/3 anonim 

válasza:

hát ha napszúrásra gondolsz, akkor hányinger, hányás is jelentkezne.
lehet a vérnyomásod felment, vagy lement, sokat voltál a napon.. vagy nem ittál eleget,
igyál sok vizet, és ne legyél a napon sokat, ebben a melegben, és pihenj!
2/3 anonim 

válasza:

Nem csak napszúrást kaphatott, de hőgutát is. Igyál sok folyadékot és pihenj ma.
3/3 anonim 

válasza:

napi 2 liter vizet kell inni minimum kánikulában... szerintem is hőguta... nem kell a napon lenni sokat, nem hülyeségből szajkózza a tv már évek óta...én építkezésben dolgozom szinte naponta látok tetőkről lepotyogó ácsokat mert nincs rajtuk sapka, és nem isznak eleget mert ők a faszacsávók és kibírják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!