Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ma vérvételen majdnem elájulta...

Ma vérvételen majdnem elájultam. Miért?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 6. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán az éhgyomor miatt leesett a vércukrod és plusz az idegeskedés.
2012. ápr. 6. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Így reagálsz rá azért.

Következőnek ha mész valamikor, próbáld meg úgy hogy nem nézel oda mikor csinálják.

Legyen csukva a szemed végig.

És vigyél magaddal valami cukros üdítőt, és ha végeztél igyál belőle.

Nálam ez bevált, mióta nem nézem, nem vagyok rosszul.

Üdv.

2012. ápr. 6. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem idegeskedem. Legutóbb is kicsattantam, olyan jól éreztem magam. Nem is azonnal ettem akkor sem, kirobogtam a laborból, és eszembe jutott, hogy "hú enni kellene, mert ilyenkor ajánlatos." Most viszont már ahogy a másodikkal szedte, éreztem, hogy kezdek nagyon rosszul lenni. Amikor végzett majdnem lefordultam a székről, nem tudtam megtartani magam. Le kellett fektetni, és azt mondta aki a vért vette, hogy teljesen el vagyok sápadva.

Nem néztem oda. Régebben igen, akkor sem volt probléma. Most görcsbe rándultak a beleim, a felkarom elvörösödött (de lehet természetes, mert tudjátok akkor leszorítják valamivel). Máshogy sem ettem előző nap, mint az előző vérvételnél.

2012. ápr. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!