Ma vérvételen majdnem elájultam. Miért?
Így reagálsz rá azért.
Következőnek ha mész valamikor, próbáld meg úgy hogy nem nézel oda mikor csinálják.
Legyen csukva a szemed végig.
És vigyél magaddal valami cukros üdítőt, és ha végeztél igyál belőle.
Nálam ez bevált, mióta nem nézem, nem vagyok rosszul.
Üdv.
Nem idegeskedem. Legutóbb is kicsattantam, olyan jól éreztem magam. Nem is azonnal ettem akkor sem, kirobogtam a laborból, és eszembe jutott, hogy "hú enni kellene, mert ilyenkor ajánlatos." Most viszont már ahogy a másodikkal szedte, éreztem, hogy kezdek nagyon rosszul lenni. Amikor végzett majdnem lefordultam a székről, nem tudtam megtartani magam. Le kellett fektetni, és azt mondta aki a vért vette, hogy teljesen el vagyok sápadva.
Nem néztem oda. Régebben igen, akkor sem volt probléma. Most görcsbe rándultak a beleim, a felkarom elvörösödött (de lehet természetes, mert tudjátok akkor leszorítják valamivel). Máshogy sem ettem előző nap, mint az előző vérvételnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!