Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves vagyok, állva 8 cm....

13 éves vagyok, állva 8 cm. Szerintetek forduljak orvoshoz? Bővebben lennt

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon későn érő vagyok, mások 9-10 évesnek néznek, alig kezdett el szőrösödni a herém, nemrégen, hónaj szőrzet nincs egyáltalán, lábon megjelenőben van a szőrzet. Tudom, hogy ez nagyon kicsi méret, de nincs mit csináljak. Szerintetek orvoshoz menjek?
2012. jún. 14. 21:24
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
uristen... amiert all attol meg nem kell/muszaj kiverni... nah jo, en varok, szerintem nincs semmi bajom(csak gondoltam megkerdezem), mivel látszik rajtam, és tudom, hogy nagyon keson ero vagyok
2012. jún. 16. 10:41
 32/35 anonim ***** válasza:
Adj még neki 2 évet ha addigra sem változik akkor irány az orvos (urológus,andrológus, endokrinológus). A növekedési hormonnak ehez nem sok köze van, inkább a tesztoszteronnak. Attól hogy kivered nem lesz nagyobb.
2012. jún. 16. 13:00
 33/35 anonim ***** válasza:

úristen miért kéne kiverni ha áll

talán próbáld ki milyen

ne legyél 80 éves véntatter 13 évesen

nem fogsz a pokolra kerülni, ha maszturbálsz ha ettől félsz

ez csak a papok hazugsága

2012. jún. 16. 13:29
 34/35 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg,egyáltalán nincs semmi bajod!Nagyon sok 13 évest ismerek.A lányom épp ennyi és az osztálytársai között is van elég sok kisfiús gyerek.Hiszen még azok vagytok ennyi idősen.E miatt ne parázz!16 éves korodra teljesen megfogsz változni.nyugalom! :) egy 33 éves anyuka. ui:a nevelt fiam most 16 éves.Ő tényleg kicsi volt magasságra és súlyra is 13 évesen.Most meg nagyot változott.170 magas és 60 kiló!
2012. jún. 16. 16:27
 35/35 anonim válasza:
meg felelö
2012. aug. 10. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!