Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hétvégén 3 egymásutáni nap análoztunk a barátommal. Most fáj a popsim, és vér szivárog belőle. Forduljak-e orvoshoz? 16/L Bővebben lent.
A hétvégén mindhárom nap análisan közösültünk a kedvesemmel. Tavaly júliusban próbáltuk ki először, aztán mivel nagyon jó volt nekem is, havonta 1x-2x csináljuk, de most bulizós hétvégénk volt, és engedtem neki, mindketten rettenetesen élveztük, bár nekem eléggé fájt mindháromszor. Viszont hétfő óta állandóan fáj, éget, viszket a végbélnyílásom, vér is szivárog, és otthon vagy a suliban ülni is csak sóhajtozva tudok. Érdemes orvoshoz fordulnom?
16/L
Természetesen fordulj orvoshoz mielőbb! Ha bevállalós voltál, most az orvosnak is mutasd meg az eredményt!
És remélem, ez jó lecke volt, hogy tanulj is belőle. Ha nem tudtok leállni a közösülés ezen formájáról, legalább ne ilyen mennyiségben csináljátok. Egy ideig most úgysem fogjátok ezt csinálni, úgy gondolom...
neked mióta három nap egy hétévge???
de mindegy. így jártál. elég nagy ribi lehetsz, ha hagyod, hogy seggbetoljanak. már bocs.
am menj el dokihoz. amúgy még vissza tudod tartani a kaksit rendesen?
"rettenetesen élveztük, bár nekem eléggé fájt mindháromszor. "
-Na most akkor melyik?painsex.
Menj orvoshoz...ott még cikibb lesz,mint itt!
szerintem ne menj orvoshoz.
Inkább keresd fel a Taigetosz névre hallgató objektumot.
Jujj ezt még olvasni is rossz volt,hova fajul a világ,anyámmmm.....
Kislány menj el orvoshoz,csak merd is neki elmondani,mit csináltatok.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!