Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 13 éves vagyok, állva 8 cm....

13 éves vagyok, állva 8 cm. Szerintetek forduljak orvoshoz? Bővebben lennt

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon későn érő vagyok, mások 9-10 évesnek néznek, alig kezdett el szőrösödni a herém, nemrégen, hónaj szőrzet nincs egyáltalán, lábon megjelenőben van a szőrzet. Tudom, hogy ez nagyon kicsi méret, de nincs mit csináljak. Szerintetek orvoshoz menjek?
2012. jún. 14. 21:24
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
hosszu valasz iroja: en nem szoktam foglalkozni ezzel, csak felek, hogy beteg vagyok :(
2012. jún. 14. 22:08
 22/35 A kérdező kommentje:
meg a tobbieknek is mondom, hogy nem szoktam ilyesmivel foglalkozni, csak felek, hogy beteg vagyok, de remelem hogy nem :|:(
2012. jún. 14. 22:09
 23/35 anonim ***** válasza:
Nem a pöröly mérete számít, hanem, hogy hogyan veri be a szöget!!!
2012. jún. 14. 22:35
 24/35 anonim ***** válasza:
hosszú válaszolónak üzenem, 12 13 éves korban a legtöbb férfi már ivarérett buzog bennük mindenféle hormon, (ezt hívják kamaszkornak) ezért csak ezzel tudnak foglalkozni...
2012. jún. 14. 22:37
 25/35 anonim ***** válasza:
akkor én még nem kamaszodtam 13 évesen:D
2012. jún. 14. 22:50
 26/35 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nincs, csak ahogy írtad későn érő vagy. Még úgy jó 20 centit fogsz nőni testmagasságban, meg minden más is nő majd, ahogy kell. Ha biztosra akarsz menni, nézd meg a cipődet: majdnem akkora mint apáé? A lábfejünk kezünk nő először serdüléskor, szóval rendben vagy. Másrészt a késői serdülés örökletes: kell lennie a családodban valakinek, aki a kortársainál maga is később serdült. A férfiaktól azt kérdezd, mikor kezdtek el naponta borotválkozni: apa?, nagyapa ? Ha valaki 18-at mond, az tutira így nézett ki 13 évesen, mint Te. (Ha anyukád,vagy nagymamád első menstruációja 14 évesen jelentkezett, akkor anyai ágon örökölted a késői serdülést) Ne aggódj! Egy csomó dologra több időd jut, mint azoknak, akiknek már 13 évesen a tesztoszteron dörömböl az agyában. A régi gimis osztályomból egy hozzád hasonlóan későn érő fiúcska lett az egyik legremekebb férfi felnőtt korára: tisztességes, becsületes, dolgos, jó apa. Nyugi!
2012. jún. 15. 10:40
 27/35 anonim ***** válasza:

nem mindenki ugyanakkor érik

az állva 8 centi gondolom nagyobb mint 10 évesen volt, meg a golyóid sem borsószem méretűek, szal már el kezdtél serdülni

nyugodtan recskázhatsz, max nem kensz össze mindent, de ettől még orgazmusod ugyan úgy van

és jól mondod, majd egy év múlva is kb itt tartasz akkor menj el orvoshoz, most még nem kell, nyugodj meg

2012. jún. 15. 17:50
 28/35 anonim ***** válasza:
36 kg? olyan nehéz vagy mint a kutyám :)
2012. jún. 15. 17:53
 29/35 anonim válasza:
ő lehet már kérdezték, de megadtad mekkora állva... Ha áll mértnem vered ki? nah mind1 hagyjuk am egyél sok karalábét attól nő XD
2012. jún. 15. 20:51
 30/35 anonim válasza:
Jah és a farkad kb. 14-15 évesen éri el a végkifejlett méretet...
2012. jún. 15. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!