13 éves vagyok, állva 8 cm. Szerintetek forduljak orvoshoz? Bővebben lennt
Ahaa, szóval manapság ez a menő, hogy kinek van 13 évesen hónaljkutyája? :D
A 9 cm meg... hát bocsi haver, de nekem ha nem áll fel 14 cm :D
erre nem tudok mit írni:)
azt sem tudom nekem mekkora volt 13 évesen,akkor minket még csak a foci meg minden más h.lyeség érdekelt,nem a farokméretünk meg szex,meg "lehetek e terhes"!:D
Durva mibe fordult a világ.... 13 évesen azzal foglalkozik, hogy mekkora. Sok mocsok, baromság, amit a média és az internet áraszt szörnyű. Az is szörnyű, hogy itt van sok degenerált hülye gyerek, aki egy 13 évest olt. Büszke lehet magára. Tudhatná egy két ember, hogy mikor kellene csöndbe maradnia. Mondjuk az feltételez némi intelligenciát és hát van aki híján van neki.
A kérdezőnek:
Először nem hiszem, hogy neked 13 évesen ezzel kellene foglalkoznod. Nagyon gyerek vagy még. A korodnak megfelelő dolgokkal kellene foglalkoznod.
Más részt, ahogy leírtad magad lehet, hogy más ütemben fejlődsz, testileg, mint mások. Lehet lassabban. Nem vagyok orvos. Ezt én nem tudom megítélni, hogy 13 évesen milyen testi fejellettségen kellene lenned. Nem tudom, hogy még nem nő a testszőrzeted az tényleg lehet valami szervi probléma. Van egy ismerősöm, aki 18 évesen kezdett csak borotválkozni. Szerintem először nézz körül a családodban, hogy ki mennyire szőrös, persze a férfi tagokra gondolok. Ez jó kiindulás lehet.
Sajnos megnyugtatni nem tudlak semmivel, mert nem ismerlek és nem vagyok orvos. De ha nagyon aggódsz emiatt, és tényleg nem tudod félre tenni, akkor próbálj meg a szüleiddel és/vagy orvossal beszélni. Tudom nem lesz egyszerű. tudom, hogy nagyon cikinek érzed a témát, de beszélj a szüleiddel, vagy orvossal. Már csak azért is jó lenne, mert lelkileg nem terhel. És teljesen felesleges, hogy Te most ezzel foglalkozz, ha tényleg nincsen testi bajod, szervi bajod.
jó,ha mindenki csak más véleményével foglalkozna elég sokan elmegyógyintézetben lennének:)
nézd meg ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
a srác 170 cm-es colos és úgy 46 kg,és azt hiszi magáról hogy izmos,szóval még agya sincs:D
14-16-19-es vagyok,azt elfelejtettem írni hogy én 25 éves vagyok,mindenhol szőrös,de az arcomon nem nő rendesen a szőr,ami szintén nem átlagos már ebben a korban,de nem érdekel:D
szóval neked sem kéne ilyenekkel foglalkoznod,főleg ennyi idősen,ne stresszelj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!