Borotválkozás segítség nélkül? Apámnak már mondtam hogy borotválkozni akarok de mondta hogy korai blablaba
viszont engem már zavar és le akarom borotválni a szőrt az arcomról főleg bajusz
17 vagyok és ti nektem apátok tanította hogy hogy kell vagy ti magatoktól vásároltatok és kezdtetek le borotválkozni?
valami tanács?
és majd apámnak hogy mondjam el hogy megborotválkoztam? esetleg tegyem ke a polcra a borotválkozó cuccaimat és akkor látni fogja és meg tudja emészteni?:D
egyébként nem egy etvasz az egész
veszel hozzá habot, zselét, mint ahogy írták a krém/zselé jobb is
3-5 pengés eldobható vackot (vehetsz drágábbat is, de akkor ott a pengéket cserélgetni kell meg fertőtleníteni a már használtakat, különben tele leszel kiütésekkel)
szal veszel vmit és elkezded huzigálni
ha wilkinson protectort veszel annak a pengéi előtt van egy rács, el sem tudod magad vele vágni
néha leöblíted
aztán meguntad, akkor letörlöd, kis arcszesz aztán szevasz
fél év múlva k*rvára fogod már unni
ha túl érzékeny az arcbőröd akkor meg 2 napig ég utána, mire vmennyire rendbe jön, akkor újra nekiesel, és rájössz, szakállasan jobb :D
hát apám ez a mindenbe beleszóló, ha aztmondja ne borotválkozzak még akkor elvárja hogy ne tegyem meg
de megfogom márcsak az a kérdésem hogy egy eldobhatos borotva többször is használható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!