Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lassan 1 éve vagyunk együtt. Úgy érzem hozzá akarok menni. De tudom hogy korai lenne 18 vagyok. Szerintetek?
Szerintem korai. Persze el is lehet válni ha úgy alakul, de minek? Sztem még várj, én 22 vok, 4 éve van barátom, együtt is lakunk, de most se mondanék igent, mert azért sztem kell még idő ahhoz h tudjuk működhet-e ez "egy életen át" Ráadásul nagyon fiatalnak érzem magam a házassághoz, meg az azzal járó nagy szavakhoz.
És nem nem az a baj h nem szeretem eléggé, mert igen, csak a házasság gondolata rémisztő még
Nekem is eszembe jut számtalanszor, hogy milyen jó lenne :)
én is 18 vagyok, a szerelmem 23.. és nem egyszer szóba is jött már, hogy majd mi lesz.. mármint hogy tervezgetünk bőven...
de én egyenlőre attól is kimondhatatlanul boldog lennék, ha összeköltözhetnénk :)
hát...mi már vagyunk bőven egy évesek...és bár én mióta megláttam hozzá akarok menni és ő is akarja DE
amíg nincs saját lakásotok nagyjából fix állásotok addig nem érdemes.én is szeretném nagyon de tudom hogy ezek fontosak és én is azt ajánlom hogy elöször csak költözzetek össze és ha fél év után is megőrültök egymásért csak akkor kezdjétek el a szervezést:)
sok szerencsét
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!