Srácok le tudnátok írni egy jó szálkásító edzéstervet?
Figyelt kérdés
Leginkább hasra, mellkasra, karra kellene egy kis izom.
178 centi magas vagyok és 56 kiló. Hízni nem tudok, pajzsmirigy túlműködésem van. 17f
2012. máj. 19. 19:45
1/2 anonim válasza:
Haver, nem akarlak bántani, de 56 kilósan szálkásítani buta dolog, gondolj bele, még kevesebb lenne a súlyod, még véknyabb lennél. Inkább tömegnövelő eddzést csinálj, egyél sokat, vegyesen, és eddz nagyobb súlyokkal.
2/2 A kérdező kommentje:
igen sajnos tudom ez a gyengeségem, tisztába vagyok vele, csak nem tudom hogy izmosodjak ha egyszer annyit zabálok egy átlagos napon mint 3 Fekete Laci... de köszönöm a tanácsot... csak kicsit el vagyok keseredve
2012. máj. 20. 02:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!