Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez péniszrák lenne nagyon félek?

Ez péniszrák lenne nagyon félek?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. A péniszemen már régóta fordyce foltok jelentek meg aztán körülbelül úgy egy éve egyik fordyce foltot teljesen balesetből "lekapartam". Ez kicsit megnőtt és úgy nézett ki azóta mint egy szőrtüsző azonban MA mikor hazajöttem a suliból meg van pöffedve és olyan mintha meg lenne telve. NEm tudom hogy pattanás lenne e?? De hát az mégse áll el 1 évig majdnem. megnyomkodtam és ilyen kis valami jött ki mint ami a patikból szokott aztán pedig már csak egy kicsi vér így abbahagytam és most már kezd behegesedni a teteje (egy kicsi pötty, ahol a vér kijött). De még mindig nagyobb egy nagyon kicsivel mint általában és nem tudom, hogy nyomjak e rajta vagy rontanék a helyzeten. Körülötte kicsit piros a péniszem. MIT CSINÁLJAK? holnap megyek vele szerintem dokihoz de nem tudom mit csináljak annyira félek, hogy rák és eddig nem is tudom miért nem vettem figyelembe.

2012. ápr. 12. 14:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nyugodtan mutasd meg urulógusnak, nem baj ha látja, legalább te is megnyugszol

ami kijött zsír volt

nem kell beutaló, az időpont helyfüggő, van ahol kell, máshol nem. legkényelmeseb a neten időpontot kérni (arról nem beszélve, hogy nem kell akkor annyit várni)

NEM kell elmenni a háziorvoshoz, szülőt sem kell magaddal vinni

2012. ápr. 14. 03:26
 12/23 anonim ***** válasza:

normális urulógus nem küld át a börgyógyászatra, ő is tudja ezt kezelni

ja és nincs rákod sem

2012. ápr. 14. 03:27
 13/23 A kérdező kommentje:
Tegnap a teteje befehéredett és olyan volt mint egy pattanás tehát zuhanyzásnál kinyomtam és fehér anyag jött ki (mint a patikból általában :D ) és most már olyan mintha kisebb is lenne és nem is fáj és a gyulladás is kezd alábbhagyni.
2012. ápr. 14. 10:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Na lassan két hónapra rá kijelenthetem, hogy teljesen eltűnt még a helye is :D
2012. máj. 24. 20:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Hányszor megfogadtam, hogy nem eszek GyK nézés közben...
2012. szept. 4. 20:52
 16/23 A kérdező kommentje:
A napokban még egy szőrtüszőm bbegyulladt és ugyanilyen sorsra jutott :D Az egésznek a lefolyása kb. 4-5 nap volt.
2012. szept. 5. 15:33
 17/23 anonim ***** válasza:
péniszrákkal nem húznád 1 évig.ráadásul 100000 emberből egyet érint olyan ritka és ezek is az időseb korosztályba tartoznak..
2012. okt. 26. 23:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Pedig hányszor mondták, hogy ne nyomkodjad xD
2021. nov. 19. 12:59
 19/23 A kérdező kommentje:
Helyette inkább arra lett volna eszem, hogy BTC-be fektetek.
2021. dec. 22. 21:07
 20/23 anonim ***** válasza:

De jól van azóta a kukid ? :D

Amúgy azóta Btc-zel ? :P

2021. dec. 23. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!