Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Félek mit csináljak?

ADEMSTER199 kérdése:

Félek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nemrégiben felfedeztem a mellbimbómban egy csomót (14-éves fiú vagyok) és néha fáj a szüleim azt mondják hogy valami mirigy begyulladt.De én meg félek hogy nem-e mellrák?

valaki tudna segíteni mi lehet?

2012. márc. 20. 20:01
 1/5 anonim válasza:
0%
A mellrák az csak nőknél fordul elő..! :D
2012. márc. 20. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor mi lehet hú megnyugodtam
2012. márc. 20. 20:07
 3/5 anonim válasza:
nem csak nöknél fordul elö a mell rák.menj el orvoshoz
2012. márc. 20. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:

most nem jut szembe a latin neve, de ez serdülőkorban normális

majd el fog múlni magától

ezzel együtt, hogy megnyugodj megnézheti orvos, inkább 100x menj feleslegesen orvoshoz, mint 1x nem, amikor kéne

2012. márc. 21. 03:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Hali!

GENUINE GYNECOMASTIA, ami ideiglenes mirigyszaporulattal jár(6) a serdülőkor ideje alatt csak az egyik vagy mindkét oldalon, amíg a mellek kiteljesednek, férfiasabb formára váltanak és a vállak is kiszélesednek. Normál esetben a serdülés befejeztével elmúlik, ha mégsem, akkor le7 17-18 éves kortól orvosi segítséget kérni.

Egyébként ne légy hülye! Minden tudatlan gyerek először kapásból a legrosszabbra gondol, mivel a média rászoktatja az embereket a végletekre, így a mérték, fokozatosság, aranyközépút fogalmai lassan teljesen ismeretlenné válik az emberek előtt. Jó, mondjuk elbagatellizálni sem kéne, de azért TÚLZÁSOKBA NE ESSÜNK! :-o

Ne félj! A hülyék félnek, az okosak meggyőződnek arról, hogy mi a baj, és ha szükséges, akkor cselekszenek, mert ez lenne az élet természetes rendje.

Ha csak picit fáj, azt viseld el hősiesen és türelemmel. Ha közepesen vagy nagyon, akkor viszont valóban keresd fel a háziorvosodat, és/vagy a sulidokit, attól függ, melyikben bízol jobban ill. vesz téged komolyan!?

Fel a fejjel! ;-)

Üdv: EE

2012. márc. 21. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!