Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez péniszrák lenne nagyon félek?

Ez péniszrák lenne nagyon félek?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. A péniszemen már régóta fordyce foltok jelentek meg aztán körülbelül úgy egy éve egyik fordyce foltot teljesen balesetből "lekapartam". Ez kicsit megnőtt és úgy nézett ki azóta mint egy szőrtüsző azonban MA mikor hazajöttem a suliból meg van pöffedve és olyan mintha meg lenne telve. NEm tudom hogy pattanás lenne e?? De hát az mégse áll el 1 évig majdnem. megnyomkodtam és ilyen kis valami jött ki mint ami a patikból szokott aztán pedig már csak egy kicsi vér így abbahagytam és most már kezd behegesedni a teteje (egy kicsi pötty, ahol a vér kijött). De még mindig nagyobb egy nagyon kicsivel mint általában és nem tudom, hogy nyomjak e rajta vagy rontanék a helyzeten. Körülötte kicsit piros a péniszem. MIT CSINÁLJAK? holnap megyek vele szerintem dokihoz de nem tudom mit csináljak annyira félek, hogy rák és eddig nem is tudom miért nem vettem figyelembe.

2012. ápr. 12. 14:59
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja és urológiára szülők nélkül is bemehetek???? 16 évesen?Kell időpont?
2012. ápr. 12. 15:01
 2/23 anonim ***** válasza:

Ja és urológiára szülők nélkül is bemehetek???? 16 évesen? :

IGEN

Időpont?! Attól függ mennyire terheltek.

2012. ápr. 12. 15:12
 3/23 A kérdező kommentje:
Teljesen puha (eddig kemény volt) és olyan mintha tele lenne valamivel de ha nyomom csak vér jön ki és nem is fáj és már kezd elmúlni a pirosság is de nem akar összébbmenni. MI a f{szom lehet???
2012. ápr. 12. 15:13
 4/23 anonim ***** válasza:
Egy biztos az nem rák!!!!
2012. ápr. 12. 15:17
 5/23 A kérdező kommentje:
De annyira fosok :( Szerintetek rakjak rá pattanásszárítót vagy fogkrémet? Hátha leszárrítja?
2012. ápr. 12. 15:18
 6/23 anonim ***** válasza:
Menj el mindenképpen, szerintem nem rák, hanem egy fertőzés, akár régebben koszos kézzel megvakartad. Beutalót nem tudom szükséges e, de ha fizetős rendelésre mész, akkor ott megvizsgálnak, csak legfeljebb utána szólnak a szüleidnek.
2012. ápr. 12. 15:31
 7/23 A kérdező kommentje:
sztkba mennék
2012. ápr. 12. 15:31
 8/23 anonim ***** válasza:
Ja és ne nyomkod!!!!!!!!
2012. ápr. 12. 15:32
 9/23 anonim ***** válasza:
Szerintem háziorvostól kell egy beutaló, de lehet, hogy a urológus meg átküld a bőrgyógyászatra, mert ez inkább ilyen elfertőzött pattanásnak hangzik. Lényeg ne piszkáld mert abból tényleg baj lehet!
2012. ápr. 12. 15:34
 10/23 A kérdező kommentje:

Most már meg nem puha hanem teljesen megkeményedett, mint amilyen volt csak kicsit nagyobb olyan mintha még mindig tele lenne azzal a trutymóval vagy vérre vagy nemtudom.

Esetleg esti zuhanyzásnál próbáljam meg kinyomni?

2012. ápr. 12. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!