Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vérzés széklet közben, mért...

Vérzés széklet közben, mért lehet?

Figyelt kérdés
Testvérem minden székletnél nagyon vérzik, elment orvoshoz is, aki szerint nem hemeroid, mert nincsenek fájdalmai. Most várunk az eredményekre. Nagyon félek, hogy komoly baja lehet, vagy talán csak megfázás, vagy gyógyszer hatása lehet? Gyakori nála a hasmenés, égetés, ez végett sok gyógyszert szed, mert eddig orvoshoz nem ment, állandóan csak rohangál, dolgozik és nincs ideje semmire, ahogy ő mondja. Ha valakinek van tapasztalata kérem ossza meg velünk, köszönöm.
2012. febr. 17. 13:19
 1/6 anonim válasza:
Gondoltatok már belső aranyérre? Nekem is az van, szabályosan folyt belőlem a vér űrités közben és utána! Elmentem a belgyógyászatra, megvizsgáltak kaptam reparon kenőcsöt és kúpot. 1 hétig kellett használnom. Esetleg ha nem hat, akkor monitoron is megnézik.
2012. febr. 17. 13:41
 2/6 anonim válasza:
De lehet gyulladás, polip...stb.
2012. febr. 17. 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Én eléggé keményet szoktam üriteni ha nagyon kemény akkor vagy azért vérzik kicsit mert kemény, és ennek köszönhetően szorulásos kicsit.De ha nem akkor semmi .... Neked mindig akármilyen? (hasmenésnél is?)
2012. febr. 20. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
ill tesódnak..Bocsi
2012. febr. 20. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:

aranyér,bárkinek bármilyen korban lehet,vastagabb székletkor elég gyakori jelenség,ha külső aranyér,akkor a végbél nyilásnál egy kicsi,zöld ér látható,jó rá a reparon krém.Semmi gáz,másoknak is van.

Bár itt írod nagyon vérzik,az viszont nem jó jel,mert a legtöbb aranyér,az csak igen kis mennyiségű vérrel jár,akkor várjátok meg az eredményt és ha kell menjetek újabb vizsgálatokra.

2012. febr. 25. 17:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Már volt a tesóm orvosnál, vizsgálatokat végeztek, és arra jöttek rá, hogy sok megfázást betegséget áttjárt és rá ment a beleire, állítólag nagyon károsodott a vastagbél, gyógyszereket kapott, remélem minden rendben lesz, de megnyugodtunk, hogy nem daganatról van szó és nem kell műteni, mert az orvos az első vizsgálás után ilyenekről beszélt. Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 28. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!