Sokat fogytam és nem tudom, hogy gynaecomastia vagy zsírmell -em van, tudok-e még rajta edzéssel segíteni? (képek)
23 éves vagyok, egész életemben mióta emlékeim vannak túlsúlyos, érsd kövér,1,5-2x akkora voltam mint más. Most hogy már belefáradtam a magányba és meguntam a túlsúllyal járó nyűgöket, kemény elhatározással makacsul 8 hónap alatt több mint 50 kilót fogytam, és a következő félévben tervben van még 20-25kg leadása, jelenleg 104kg és 187cm
filename=sakg59owyqst3zn335uj.jpg
[link] filename=iv9ljkrmpjext7s1qk23.jpg
[link] filename=uncdyfgaqona6gxse5tu.jpg
[link] filename=ztob9dzazp1bn77gqd37.jpg
#10 vagyok: mielőtt elkezdtél fogyni, jártál-e orvosnál aki rögzítette a súlyod? Ha igen, akkor ezzel tudod bizonyítani, hogy fogytál X kg-ot. Meg van, hogy hány % BMI csökkenés után hozzák rendbe a bőrödet. Én még a fogyás elején járok, így még nem jártam utána konkrétan, de lassan nekem is el kell kezdenem ezen gondolkodni.
Amúgy gratulálok az eredményeidhez
hű, ez durván néz ki o.O
gyúrj mellre és vele szimmetrikusan lapockára, hátra is, hogy egyenes legyen a tartásod. És menj el egy orvoshoz, az megmondja majd.
Bas*ki, én most vagyok 125-128 körül. Félek :/ Amúgy a legnagyobb elismerésem a fogyáshoz. Tartsd meg ezt az alakot, így a legtöbb lánynál már jó eséllyel indulsz, egy férfin sosem baj egy kevés fölösleg, nem nyikhajokra van szükség a társadalomban.
21F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!