Sokat fogytam és nem tudom, hogy gynaecomastia vagy zsírmell -em van, tudok-e még rajta edzéssel segíteni? (képek)
23 éves vagyok, egész életemben mióta emlékeim vannak túlsúlyos, érsd kövér,1,5-2x akkora voltam mint más. Most hogy már belefáradtam a magányba és meguntam a túlsúllyal járó nyűgöket, kemény elhatározással makacsul 8 hónap alatt több mint 50 kilót fogytam, és a következő félévben tervben van még 20-25kg leadása, jelenleg 104kg és 187cm
filename=sakg59owyqst3zn335uj.jpg
[link] filename=iv9ljkrmpjext7s1qk23.jpg
[link] filename=uncdyfgaqona6gxse5tu.jpg
[link] filename=ztob9dzazp1bn77gqd37.jpg
Sziasztok!
23 éves vagyok, egész életemben mióta emlékeim vannak túlsúlyos, érsd kövér, 1,5-2x akkora voltam mint más.
Most hogy már belefáradtam a magányba és meguntam a túlsúllyal járó nyűgöket, kemény elhatározással makacsul 8 hónap alatt több mint 50 kilót fogytam, és a következő félévben tervben van még 20-25kg leadása, jelenleg 104kg és 187cm magas vagyok.
Az a problémám, hogy régen azt hittem azért nagyok a melleim, mert nagyon kövér vagyok, de most hogy ment le szinte minden testrészről, csak a mellemről nem ( na jó innen is, de arányaiban sokkal kevesebb), ezért egyre inkább biztos vagyok benne, hogy GYNECOMASTIA betegségben szenvedek.
Az önbizalmam konvergál a 0-hoz, nagyon nehezen ismerkedek, pedig szeretnék egy szerető társat.
Reménykedek még benne hogy további edzéssel még alakul valamit, de hogy őszinte legyek lélekben már a műtétre gondolok.
Szeretném ha véleményt mondanátok, hogy ez gynaecomastia vagy pedig még le tudom dolgozni…
filename=sakg59owyqst3zn335uj.jpg
Fogytam további 8kg-ot, és szerintem az izmok is formálódtak, de a helyzet továbbra is szinte változatlan:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!