Feltételezett balanitissel, melyik szakterülethez kell fordulni?
Figyelt kérdés
A bőr és nemibeteg gondozóba, vagy az urológiára? Esetleg máshová?febr. 8. 12:32
2/9 Ypszilon1980 

válasza:

Mindegy, de inkább bőr és nemibeteg gondozó.
4/9 anonim 

válasza:

A balanitis tudtommal a makk gyulladása, tehát nem egy konkrét betegség, amúgy igen bőrgyógyászat.
Csak az a baj hogy sokat nem fognak rá mondani..
Érdemes egy szűrésre elmenned azért, de amúgy általában azt mondják erre hogy rossz higiéniai körülmények.
Vegyél férfi intim mosakodot, hordj világosabb színű alsónadrágokat, mindig csak tisztát vegyél fel, önkielégítés után mosd meg a péniszed, ja és amikor pl zuhanyzol, akkor töröld meg még wc papirral is a péniszed és környékét tehát ne nyirkosan tedd vissza a gatyádba.
5/9 A kérdező kommentje:
Május 6.-ra kaptam időpontot... Az azért elég messze van. Nem jól csináltam, oda kellett volna mennem egyből? Mert gondolom akinek valamilyen nemi betegsége van, nem várhat három hónapot.
febr. 20. 12:11
6/9 Senior Séf 

válasza:

Nekem 50 éve a szappantól volt. Abbahagytam az illatszeres dolgokat a nemi szervem tájékán, utána rendbe jött.
7/9 anonim 

válasza:

Nekem attól volt h a fitymám alatt mindig nedves volt a terület. Erre elkezdtem figyelni, amiket doki javasolt, főleg h fityma minél többször hátrahúzottan. Azóta szárazabb és tisztább. Nem szeretem ha nedves az a belső rész.
8/9 anonim 

válasza:

3 hónap nagyon sok. Antibiotikumot nem szedtél mostanában? Magán nem jöhet szóba? Esetleg urológiára probálj meg időpontot kérni.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem szedtem, végső esetben nyilván magán lesz. Nem olyan súlyos azért a helyzet, fájdalmat, égést, viszketést vagy ilyesmit nem érzek. Az urológia nem rossz ötlet, köszi.
febr. 20. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!