A vérnyomás problémák kezelésére milyen szakterület foglalkozik ezzel?
Figyelt kérdés
Nem a Neurologia?ma 12:16
1/14 anonim válasza:
Első körben a háziorvos foglalkozik vele. Szükség esetén továbbküld, általában kardiológiára.
Neurológiára pont nem hiszem, hogy szükség lenne.
2/14 A kérdező kommentje:
Háziorvoshoz nem tudok menni mert nincs tb-m,ezért keresek magán kardiologust.?
ma 12:28
3/14 anonim válasza:
Szerintem rendezd a tb-t, mert egyrészt kötelező, és adóként behajtják, másrészt valszeg nem fogod anyagilag bírni a magánorvos/kezelést/műtétet, ha valami komolyabb bajod lenne.
4/14 A kérdező kommentje:
3-mas
Nem adják meg az 1 évre ingyenes tb-t mert lakást örököltem,de nem lakok benne igy vagyonak számit,és még nem tudtam eladni a házat.
ma 12:48
5/14 A kérdező kommentje:
Háziorvosal amúgysem tudok mit kezdeni mert egy idegbeteg nőszemély,csak azt nem értem miért van még a helyén és hogyan nem távolitoták el,amikor rengetegen panaszkodnak rá.
ma 12:50
6/14 anonim válasza:
Be kellene fizetned az elmaradt tb-t, vagy a munkahelyed fizetné.
7/14 anonim válasza:
Át lehet menni másik háziorvoshoz, ha ez nem felel meg, de ahhoz persze érvényes tb kell.
Magán kardiológosra lenne pénzed, de tb-t közpénzből akarsz. Sok eszed van!
9/14 A kérdező kommentje:
ma 12:57
fizetem a tb-t,de a háziorvos ezt másképp látja.
8-as
Hiába fizetem a tb-t semmit nem csinál a háziorvos mondom.
ma 13:11
10/14 A kérdező kommentje:
7-es
"Át lehet menni másik háziorvoshoz"
Már megprobáltam,de sehol nem vesznek át,hogy miért arról fogalmam sincs.
ma 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!