Folsav hiány okozta depresszion tud segiteni pszichologus ha a körzeti nem?
Vészesen alacsony a folsav szintem, de folat-ot kéne szednem mert a mesterséges folsavat nem bontja le a szervezetem sulyos folsavhiányos vérszegénységem van.
Pszichologust kell ezzel akkor keresni magán?
Vagy kihez tartoznak a folsavhiányos vérszegénység? Belgyogyászat?
De a pszichologus is felírhat folat-ot. Nem?
Vagy kivel írassam fel?
Ha a körzetim akár még szívbetegséggel is csak elhajt?
Akkor háziorvoson kívül kivel írathatom fel? Folsavhiányos vérszegenységgel es annak mjndennemű tüneteivel hova menjek?
Más körzeti nem ismeri a kórelőzményeimet semmit. Pl gyakran van tüdőgyulladásom is, igy nem valtanék körzetit tizenéve ő ismer engem csak, szinte gyerekkortol.
Es ujabban egyszeruen nem latja el a betegeket.
1. Miből gondolod, hogy folsavhiányod van?
2. Miből gondolod, hogy nem tudod hasznosítani a folsavat?
Egyébként meg folsavat is folátot is vény nélkül lehet kapni. Csak szólok.
1.vérkép.
2. Mert a folsavat vettem és nem hat. A folat meg hatott amit még kaptam mamától. Óriásit változott tőle a szervezetem.
Folatot nem találok vény nélkül. Csak "bioaktiv folsavat"
Felírva meg 400 ft es nekem kúra kéne meg orvosi ellenőrzéssel, javaslattal szeretném nem ugy hogy én bekapkodom összevissza ameddig gondolom ami van a neten ramdom vagy jutavitos szintetikus akármiket.
Ez mellett B vitamin injekció se ártana. Normálisan kezelni mert már nagyon a végét járom. Lassan kialakul a demencia is. Egyre több már a "szövődménye".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!