Pszichés eredetű orgazmus hiány. Hogyan lehet kezelni?
Nem vagyok képes az orgazmusra közösülés közben. Érzem, hogy közeledem az orgazmushoz, de nem vagyok képes eljutni a csúcsra. Biztosra veszem, hogy pszichés eredetű problémám van. Tudat alatt mintha rágörcsölnék, hogy eljussak. Ez sajnos már kihat a önkielégítésre is. Ott sem tudok elélvezni vagy csak nehezen, ha nagyon erősen próbálkozom.
Ti is tapasztaltatok már ilyet? Ilyenkor mi segít?
Esetleg aki volt pszichológusnál ezzel kapcsolatban, mit ajánlott?
Pszichológust hanyagolnám egy ideig, mert költséges, de ha magamtól nem tudok segíteni ezen, akkor majd számításba veszem.
Pont, nem kellene erősen próbálkozni, rágörcsölni. Csak lazán, nem az orgazmus a legfontosabb, hanem, hogy jó legyen.
Férfi vagy, vagy nő, mert az nem egészen mindegy. Nőknél gyakori, hogy nem jutnak el a csúcsra, de attól még élvezetes számukra a szex. Férfiaknál nem tudom így van-e.
Most lehet nem a legjobb ötlet ez és hosszútávon biztos nem megoldás, de vágj be pár felest előtte. Az alkohol normál mennyiségben oldja a gátlásokat ez köztudott. De ne vidd túlzásba!
Egy próbát lehet megér.
2-es vagyok. Amikor a fiam 14-15 éves lett, ezt a könyvet adtam neki szexuális felvilágosítás céljából. [link]
Felnött korában mondta, hogy ettől okosabbat nem is tehettem volna.
Ebben többek között ez is benne van: "Meggyőződésük volt, hogy a férfi orgazmusának nem feltétele az ejakuláció."
Próbáld megszerezni, sokat tanulhatna belőle mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!