Fitymaszűkületem van?
Sziasztok,az lenne a kérdésem hogy ez normális-e..
Lankadt állapotban hátra tudom húznia fitymát és mereven is..csak picit megakad a makk mögött...volt már fitymaszűkület műtétem,a varratok mentén szűkült be..
valaki segítsen :'(
Ha meg "gyüjtőfogalom" akkor menj el nyelvtanárnak,átestél már ilyen műtéten hogy ennyire bátran válaszolgatsz?
Van tapasztalatod ilyen téren?
Vagy te is a vakra támaszkodsz a botod helyett?
Orvos vagy netán?
Segíteni akarsz vagy kioktatni?
És minek ez a sok kérdés?fényképet ne küldjek?
Neked is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok. :-)
Önmagadat minősítetted ezzel a hozzáállással és viselkedéssel.
Üdv: EE ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` ` (^2^)
Nézd, én elhiszem, hogy totál ki vagy akadva már ettől
az egésztől. De így írni, ilyeneket odavágni annak, aki
segíteni akar, nem való! Fordulj orvoshoz!
Elhiszem,de ez az "EE" nem is orvos,és semmi tapasztalata,ennek ellenére itt prédikál,mindenki másnak köszönöm a kommenteket és boldog karácsonyt!!
ui:a dolog rendeződni látszik :)
Japp... itt látszik, nem is ismersz, ennek ellenére itt prédikálsz rólam... ismételten önmagadat minősítetted Szenteste napján... És ezt mindenki lát6ja, aki elolvas téged, kispajtás! :-)
Légy boldog, ezzel az öntelt gőgösségeddel! 1x kell csak ráfáznod, utána majd mindjárt másként állsz hozzá a segítő kézhez, amit nem érdemelsz meg. >:-D
Még1xis kellemes ünnepeket!
Üdv: EE ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ (^2^)
Nézd, én tudom, mennyire lehet félni! 32 évesen vették ki
a mandulámat, számtalan körömeltávolításom volt, vesekövem
volt (szerencsére kiment természetes úton), két fogászati
műtét is áll már mögöttem és mindig nagyon féltem. De gon-
dolkodj el, most jobb azzal, hogy megbántottál valakit,
aki segíteni akart? Öreg, ez nem így működik! Menj orvos-
hoz minél hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!