Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A Gyneomastia "lefogyható"?

A Gyneomastia "lefogyható"?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok és sportolok 192cm magas vagyok és 100kg és csúcsos zsíros idétlen melleim vannak nagy mellbimbóval és ezzel nem tudok mit kezdeni azt mondták hogy szedjek tesztoszteron szint fokozókat, de szerintem a tesztoszteron is elég sok bennem mivel elkezdtem a kopaszodást is elég korán és ez arra vezethető vissza... Nem használok szteroidokat tehát ezekre sem lehet fogni serdülő koromba azt mondták hogy el fog múlni de nem nagyon akar. Arra gondoltam hogyha le zsírtalanítom magam diétával stb.. dologgal akkor vajon elmúlik-e. Vagy ha tud valaki valami megoldást erre akkor leirná :)

Köszönöm előre is a válaszokat.

2011. dec. 14. 19:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt plasztikai műtéttel szokták korrigálni.Ez a férfi mellek kóros elváltozása csak műtéti úton lehet normálissá tenni.
2011. dec. 14. 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Én szerintem ha az emlő állomány amibe a tej is termelődik nőknél ugye az nem nagy hanem csak a zsír a sok rajta akkor sporttal le fog menni pl. egy kis testépítéssel, de ha tejmirigyek vannak megnőve akkor biza az ott fog maradni és csak műtétileg lehet eltávolítani, a tesztot felejtsd el elég az ami benned van.

Szval sztem ha így minden rendben járj kondizni és nem kell túlzásba vinni csak csináld ahogy az edződ mondja vagy más ottan hozzáértő.

2011. dec. 14. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!