Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Kicsit ciki de így névtelenül zzal a problémával szeretnék hozzátok fordulni hogy a hímvesszőm nem felfele hanem lefele ível és ennek 1, Mi lehet az oka?? 2, Lehet e orvosolni, 3, Okozhat e problémát a szexbenn??? a válaszokat előre is köszönöm.
2011. dec. 9. 20:57
 1/4 bánomisén ***** válasza:

Nem vagyok egy nagy urológus, de szerintem egyszerűen így sikerült megalkotnia téged a természetnek. Az egyik ilyen, a másik olyan, nincs két egyforma. Ha egyébként semmi panaszod, szerintem nincs is jelentősége.

A szexben nem hiszem, hogy problémát jelentene, az úgyis úgy működik, hogy a párnak meg kell találnia a számukra legmegfelelőbb pózokat, akármerre is ível a hímvessző.

Ha nagyon zavar, szaladj be az urológiára és nézesd meg, de szerintem semmi jelentősége a dolognak.

2011. dec. 9. 21:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. és lenne még 1 kérdésem. Ezt a páromnak hogyan mondjam el h én ien vagyok??
2011. dec. 9. 21:09
 3/4 bánomisén ***** válasza:

Mi az, hogy "te ilyen" vagy? Te ugyanolyan vagy, mint bárki más, szerintem ezen nincs különösebb bevallani való.

Esetleg, ha a hagyományos pozitúrák kényelmetlenek neki, akkor iránynak (mármint a te irányodnak) megfelelőket kell találnotok.

Emiatt ne szégyelld magad, egyik fiúnak erre hajlik, a másiknak arra, a harmadiknak kanyar van benne, a tiéd is csak egy variáció a sokból :-)

2011. dec. 9. 21:12
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a választ
2011. dec. 9. 21:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!