Lányok titeket zavarna, ha a barátotokon narancsbőr (fogyási csíkok) lennének? ! , úgyanis az elmúlt két hónapban nagyon sokat edzett, hogy lefogyjon, de sajnos a hirtelen sok fogyás miatt előjöttek (: Ti hogy álltok ezzel?
combján meg a derekánál kezd előjönni!
Az igaz,hogy ez sose tűnik el?
előre is köszi a válaszokat!(:
Úgy tudom,napozással kicsit eltüntethető.
Egyébként engem nem zavarna, nem tehet róla.:)
És sajnos nekem is van...szóval megérteném.:)
Szerintem ha ilyeneken elgondolkozik az ember, akkor ott már van valami gond! Az én férjem egy igazi "szépfiú" volt, mikor összejöttünk. Órákat tudott a fürdőben tölteni, mindenre odafigyelt, nagyon jól is nézett ki. Most már van egy majdnem egy éves gyerekünk, éljük a hétköznapjainkat. Nem akar tetszeni senkinek, csak nekem, engem viszont picit sem érdekel, hogy most éppen nem borotválkozott meg, vagy felszedett 5 kilót, vagy éppen nem szoláriumbarna! Én akármilyen is, úgy imádom, ahogy van!
Engem sokkal jobban zavarnak a saját tökéletlenségeim:-(
Az előző barátomnak igazán kerek hátsója volt és ott a bőre neki például narancsbőrös volt. De persze nem érdekelt! Nekem is van, miért zavarna? Nem könnyű megszabadulni tőle!
A mostani barátom pedig sokat gyúr, és neki az izmai mikor nőttek, akkor lett egy-két striája, de az sem zavar, sőt, én valamiért nagyon szépnak tartom őket. :) Ha már egyszer együtt vagyok vele, akkor gondolhatod, hogy nem csak azért, mert feszes a bőre.
A narancsbőr nem a fogyás miatt van hanem a méreganyagokat jelzi.nem mindegy hogyan fogyaszt..Méregteleníteni is kell
Lugosítani a szervezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!