Mit csinálják fogyás után a hasammal?
Figyelt kérdés
14/F 183cm/71kg. Nemrég fogytam le 20kilót(91kg). Azt hittem ha lefogyok akkor nem lesz hurkám ahogy ülök és nem lesz párnás a hasam, de sajnos pontosan az van...már sovány vagyok nemtudok többet fogyni(anorexia), Nem tudom mitévő legyek, azt mondják még fog feszesedni a hasam, vagy kéne futás, súlyzózás lécci valami tanácsot?2010. szept. 14. 20:05
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen tornázz, és fuss is szerintem, egyénként is egészséges! Na meg még csak 14 éves vagy, szóval még nőni is fogsz, és azzal is fog majd feszedesni!
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!