Az nem későnérőség hogy a fanszőr és a hónaljszőr most kezd nőni?
Na, akkor már meg is van, mi okozta.
Valami nem stimmelt a hormonjaiddal.
Szerintem ha a műtétet jó alaposan kiheveri a szervezeted,
megnyugszik, utána szépen rendeződni fogsz! Ha nem így
lenne, keresd fel a műtétet végző orvost! Ő tudja a legjobban, hogy mit csinált veled, ő fog neked leginkább
helyes utat mutatni!
Bocs,én írtam,hogy alacsony vagy,nem akartalak megsérteni,ne érezd magad rosszul,semmi baj nincs veled.
Ne szégyeld magad,semmi szégyelni valód nincs,egyébként úgy van,hogy 16 éves kor az a határ egészségügyi szempontból ameddig nem jelent gondot ha nincs valakinek spermája,szóval 1 éved van még,csak utána kell orvoshoz fordulni.
Megnőni meg úgy is megnősz,a többi nemiérés meg úgyis beindult már,az hogy később nem érdekes,az nem számít.
Fel a fejjel,ne lásd ilyen sötétnek a világot,más is van aki később érik,fejlődik.
A lányokhoz meg ne hasonlítsd magad,ott egy átlag magas 165 cm körül van,és ők már a végleges magasságukat elérhetik akár 13 évesen is,míg mi 13 évesen érjük magasságra utol őket és olyan 15-16 évesen nővünk meg lényegesen,akkor már sokszor felnőtt magassággal rendelkezünk,de van aki sokall később.A csajoknál ha valaki alacsony 14-15 évesen nagyobb az esély,hogy alacsony is marad,de fiúnál ez az esély kisebb.
Még annyit akartam írni,hogy ha nem csúfolnak ne foglalkozz vele,de ha csúfolnának is akkor se,mert mindenkiben lehet hibát találni,belekötni valót(van aki alacsony,túl szőrős,kövér,túl vékony,szemüveges,elálló a füle,nyúl foga van stb.)lehetne még sorolni,senki se tökéletes.
Sokszor akik gunyolódnak pont azért csinálják mert ők is elégedettlenek magukkal és mást bas9zogatnak hogy eltereljék a saját hibáikról a figyelmet.Ne foglalkozz velük,fogad el magad,ne hagyd hogy más elérje hogy te magad kevesebbnek lásd,nem vagy kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!