Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Figytmaszűkületem lenne?

Figytmaszűkületem lenne?

Figyelt kérdés
merev állapotban csak a makk feléig vagy háromnegyedéig tudom felhúzni a fitymát de ernyedt állapotban tteljesen fájdalommentesen sokáig nem mostam rendszeresen de pár napja odafigyelek a mosásra és jobb lett mert pár hete alig tudtam felhúzni szerintetek csak mossam tovább rendesen és elmúlik?
2011. okt. 23. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Van rá egy házi praktika, de kicsit veszélyes. (Ne aggódj az esetek 80 %ban működik )

Húzd fel a bőrt, majd önts a makk köré egy kis ecetet.

2 szöggel feszítsd szét a fitymád ameddig tudod (ilyenkor van a 20% hogy szétrobban és meghal a szomszéd néni) Kész is, mehetsz palacsintát sütni.

2011. okt. 23. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mert minél idősebb vagy annál nehezebb és annál kisebb az esély rá, hogy sikerül nyújtással kijavítani. 10-12 éves korig javasolják de még talán 14-ig bele fér utána már csak műtűt szokott segíteni.
2011. okt. 24. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Mosd is meg minden nap és utánamaj, a fürdő vízben állítsd fel a péniszed és merev állapotban minden nap 1-2 percig húzkod hátra a bőrt,a fitymád és szépen lassan majd lazulni fog a bőr és mindig kicsit könnyebb lesz hátrahúzni és tovább is tudod majd hátrahúzni.
2011. okt. 24. 18:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja...
2011. okt. 29. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!