Honnan tudni hogy fitymaszükülete van valakinek vagy csak sima letapadás?
Pár órás rutin műtét. Szerintem utána egyből mehetsz haza, viszont nem biztos hogy tesizhetsz meg végezhetsz nagyon megerőltető mozgásokat utána egy ideig.
Amúgy szülővel sikerült már közölni?
Ma átéltem életem eddgi legrosszab napját( semmi köze a fitymaszükülethez) :S 5-6 éve volt 1 lyukas fogam,betömték...minden rendben egészen addig mig 3-4 héttel ezelött iskolafogász megint azt tömte és ma kajálás közbe csak ugy leeset a fogam
Mosom rendesen és csak az az 1 fogam volt rossz.
Enyyit a fogorvossrol... egyéb művei: havernak 2szer furta meg az inyjét 2szer tette be roszul a tömést,másik havernak begyulladt az a foga ami jo volt mert ez a ** fogorvos elba**szta neki és még sorolhatnák jo pár sort
Holnap megyek másik városba normális fogorvoshoz
Amit a 70%-os válaszoló mond, azon csak fogom a fejem.
Először is, ha szűkület van, még ha ilyen durva is, mint neked, AKKOR SE KELL teljes körülmetélés, elég a részleges metélés, ha a bemetszés, plasztika nem megfelelő módszerek, ezt az orvos mondja meg. Lehetőleg ne az első SZTK-hentest válaszd ki a legnemesebb szervedhez, ha kedves az életed (nekem pl tönkretette egy főorvos a péniszem, levágta a fitymát és ezzel tönkretett, nincs nemi életem) szóval max a beszűkült részt kell eltávolítani, ami a fityma eleje, esetleg nagyobbik része, de a makk peremét védi a fitymarész, ami ott megmaradhat, mert semmi orvosi indok nincs arra, hogy azt onnan eltávolítsák, funkciója van.
Nekem amúgy a 70%-os "jótanácsadó" által elmondott tünetek vannak a KÖRÜLMETÉLÉS UTÁN, most, évek óta, úgy, hogy semmilyen orvos nem tud segíteni rajta: repedezik a makkon a kiszáradt bőr, érdes, kérges felületű, foltosodik is egyre jobban, szóval, nem arra való a makk, hogy egymagában, védelem nélkül legyen, bármit is mondanak itt az okoskodók, akik szerint egy körülmetélés "pár órás műtét"...
Fogad jó már ? Itt egy doki, aki elég jó : [link]
Fitymád megvan még vagy mi lett veled ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!