Honnan tudni hogy fitymaszükülete van valakinek vagy csak sima letapadás?
hát ha beavatkozásra kerül a sor, akkor valószínűleg teljes vagy részleges körülmetélés, tehát részben vagy teljesen eltávolítják a fitymát.
Vagy hallottam még a fityma plasztikáról, de arról azt írják hogy csak enyhe panaszok esetén célra vezető, és a beavatkozás is elég körülményes.
hát körülmetélésröl szo se lehet.abba nem egyezek bele
a plasztikárol én is hallottam de én csak jot hallotam rola
de ugy néz ki muszaj lesz
Ha már itt tartunk szerintetek mikor túl késö a beavatkozás? csak hogy biztos értsétek kb ha 17-18 éves koromig anyiban hagyom és akkor végeztetem el addigra menyire romolhat a helyzet?( ezzel nem azt mondtam h nem fogok csinalni semmit mert eldöntöttem) amugy ennek költségei?
Ez nem ilyen egyszerű. Csak idő kérdése, hogy mikor következnek be szövődmények. Minél hamarabb kezeltetni kell.
Ha elhanyagolod akkor ezek jöhetnek még mellé:
bőr berepedezés
állandó gyulladások
extrém esetekben pénisz ill fitymarák.
már csak azon gondolkozok hogy mondjam el anyámnak
komoly fejjel odaálnék és mondanám valszeg azt hinné hülyéskedek...és milyen ciki lenne már hogy utánna meg mondom h nem viccelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!