Tényleg úgy kéne pisilniük a fiúknak, hogy nem fogják meg a kukijukat?
Azért ezt nem értem.A többség rendesen tisztálkodik. Mitől lenne undorító??És valószínűleg le sem pisilik a kezüket.Mert akkor,biztos mindenki megmossa,.A koszos, fűlzsíros fül megfogása mennyivel jobb??
Mitől lesz koszos egy kuki,hogy aztán még a kézfogás is undorító.Hiszen a fiúk nem törlik meg,a lányokkal ellentétben,akik szintén nem mindig mosnak kezet,pedig az ő kezük hamarabb lesz pisis.És hüvelygombájuk meg folyásuk sem a fiúknak van.
Szerintem a lányokkal való kézfogás gusztustalanabb,ha azt feltételezzük,hogy nem mostak kezet.
1. Nem az a megoldás, hogy nem fogja meg, hanem hogy kezet mos.
(Szerinted egy napjában többször körbepisilt wc mennyivel jobb, ha nem találnak bele a pisivel?)
2. Szerintem nem undorító megfogni, és rendszeresen meg szoktam fogni a férjemét, persze nem pisilés közben. De magában a megfogásban semmi unodító nincs. A biosztanár valami aggszűz vénlány, aki még sosem látott pasit közelről?
Lehet úgy is, hogy nem fogják meg, ha
a) erdőben vannak, ahol nem számít, mit találnak el
b) meztelenül, hogy ne hugyozzák össze a ruhájukat
c) rögtön mellettük van egy zuhany, és kézmosás helyett lezuhanyoznak, mivel az összes lábuk le lesz pisálva.
Ha ebből a három feltételből valamelyik hiányzik, akkor mégiscsak célszerűbb megfogni.
Kísérlet (lányok is elvégezhetik): nyiss meg jó erősen egy slaugot, és ne fogd meg a végét, és nézd meg, mit csinál.
a biosz tanár nő? mert akkor ez mindent megmagyaráz
természeti népek vagyunk, mindenki meztelenül jár? vagy reggel kilógatom, és úgy hagyom estig?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!