Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen hatékony stresszoldó...

Milyen hatékony stresszoldó módszereket ismertek?

Figyelt kérdés
Még csak 19 éves vagyok, és rendkívül stresszes, szó szerint szinte mindenen stresszelek. Imádom az új dolgokat az életben, imádok belevágni az ismeretlenbe, de ezekhez mindig párosul a gyomorideg, a szorongás, és már szinte elviselhetetlen. Sokszor enni is alig tudok emiatt. Viszonylag egészséges életet élek, sportolok, vidéken lakom, sokat vagyok a szabadban, egy gyönyörű párkapcsolatom van már évek óta, mondhatnám, hogy kiegyensúlyozott életet élek, de a stressz mindent elront. Ha van valakinek valamilyen jó ötlete, módszere ez ellen írja kérem, már szinte bármire vevő vagyok.
2011. aug. 13. 13:40
 1/2 anonim válasza:

el kell menni valahova és lebontani , lesportolni az embereket netán az egész objektumot

ez jó stresszoldó

2011. aug. 13. 13:44
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
Füvezz, hetente 2x jot fog tenni
2011. aug. 20. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!