Ezek mik a péniszemen?
Figyelt kérdés
Fitymafékem mindkét oldalán van 1-1 kis fehér pattanás szerű "valami" és a péniszemen is a bőr alatt ezekről képet is csináltam ilyen kis fehér pontok vannak a makkom szélén is szinte teljesen körbe. Ezek micsodák, hogyan lehetne eltüntetni és a lányokat ez mennyire zavarja?
F/17
2009. ápr. 10. 16:48
21/23 anonim válasza:
A tegnapi 15:55s vagyok.
szerintem nem fogja a barátnődet zavarni, mint ahogy engem se zavart. de ki tudja.
Ha már ilyen rég óta jelen van, akkor menj el dokihoz, mert lehet h valami nagyobb "bajod" is van.
Egyébként az exemnél egy megfázás után jelent meg.Nálad??
22/23 A kérdező kommentje:
Hát én már nem emlékszem rá hogyan pontosan de semmi előjele nem volt ezért is lepődtem meg rajta de hát nem fájt meg el se múlt de nem is akadályozott eddig semmiben ezért nem is foglalkoztam vele.
2009. ápr. 18. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!