Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A peniszemen egyik naprol a...

A peniszemen egyik naprol a masikra valami fura piros valamik jelentek meg, mik lehetnek ezek?

Figyelt kérdés

Kerlek segitsetek, most komo0lyan meg vok ilyedva. Meg sosem volt semmi ehhez hasonlo. Szexualis eletet folytatok egy lannyal, de o szuz volt es nem csalt meg az biztos, nemi metegsegek ki vannak zarva ebben biztos vagyok.

Itt egy kep: [link]

2009. máj. 14. 16:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez gomba lehet!Nagy valószínűséggel a lánytól kaptad el.vegyél rá Canesten krémet (1000ft körül van)és azzal kenegesd napi 3szor,és kérdezz rá a lánynál is hogy neki nincs-e túrós,erős folyása.ha az egyikőtök nincs kezelve,akkor visszafertőzhetitek egymást.ha nem mulik el a krémtől, akkor menj el az urológiára.jobbulást!
2009. máj. 14. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
KOszonom a gyors valaszt, volt mar egyszer gomba akkor jol ki volt kezelve ( 3 hetig no szex ) Azt mondta a lany, h neki mintha meg lenne kicsit duzzadva. Meg most is meg vok remulve. NAGYON KOSZI azert ez kicsit segitett az onerzetemen. NAGYON KOSZI !!!!!!! Mindenki mast hallgatok oooo olyan vernyomasom van miota meglattam ...
2009. máj. 14. 17:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Jaaah es nem faj es nem viszket !
2009. máj. 14. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
megint én vok, szerintem ez akkor tuti h gomba, ha a lány is azt mondja hogy megvan neki duzzadva, anno nekem is csak duzzadás volt szex után és mondta a doki, hogy az a gomba előjele.attol mert még ki voltál kezelve még ujra elkaphatod,a pasik általában tünetmentesek, de akkor is kell krémel kenegetni,semmi rosszat nem tesz csak javít.volt nálunk is h én beteg voltam,de a páromnak semmi baja nem volt,de akor is kenegette magát egy hétig napi 3szor,hogy ujra ne fertőzzön vissza. Sok sikert!
2009. máj. 16. 08:53
 5/5 anonim válasza:

Ha nem viszket, akkor nem gomba. Viszont tudok ajánlani egy videót, melyben férfi nemiszerv kiütéseinek kezeléséről van szó, hasznos lehet számodra:

[link]

Ha az ezekben elhangzottakat követed, valószínű, hogy megszűnnek a "piros valamik" azaz kiütések a péniszeden. Ha van még kérdésed erről vagy akár másról, akkor ezen az oldalon ezt megteheted, orvosoktól kérdezhetsz élőben. Nekem már segítettek, remélem neked is fognak.:)

2009. máj. 27. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!