Ezek mik a péniszemen?
Figyelt kérdés
Fitymafékem mindkét oldalán van 1-1 kis fehér pattanás szerű "valami" és a péniszemen is a bőr alatt ezekről képet is csináltam ilyen kis fehér pontok vannak a makkom szélén is szinte teljesen körbe. Ezek micsodák, hogyan lehetne eltüntetni és a lányokat ez mennyire zavarja?
F/17
2009. ápr. 10. 16:48
11/23 anonim válasza:
Nem tudom nekem is rajta van
egyébként szerintem minden férfinak
rajta van. lehet hogy fiatalon nem tok választ adni de szerintem teljesen normális 13/F
12/23 anonim válasza:
Aki rondának nevezi ezt a péniszt,az még nem látott rondát..bár, ízlések és pofonok. Szerintem semmi baj nincs vele. 20/L
13/23 A kérdező kommentje:
Vicces mivel ez nem tartozott a kérdéshez és csak a kérdéses területet fényképeztem le tehát csak oldalról látszik nem tudom ebből hogyan tudnál ítélni. Mellesleg eddig senkinek se volt vele baja a kérdés is csak az én aggodalmam miatt van.
2009. ápr. 11. 16:50
14/23 anonim válasza:
Na persze...láttam már egyet s mást,de ez azért túltesz mindben...hát láttszik azért elég szépen a képen
15/23 anonim válasza:
Nem tudom akkor te milyeneket láttál..ez egy teljesen normális pénisz..sőt..nagy a makk része, jobban ingerli a g-pontot :) Nekem bejönne.
17/23 anonim válasza:
Szerintem aki lefújjogja, 18 éven alul van..vagy még kevesebb..bár ízlés dolga, de ez akkor is egy teljesen normális pénisz. A zsírcsomók meg bárhol előfordulhatnak test szerte..majd ha titeket lefújjog a párotok egyszer egy ilyen kis semmiség miatt, meglátom hogy fog esni.
18/23 anonim válasza:
A véleményemet kérdezték,és azt is mondtam. Elmúltam 18.
19/23 anonim válasza:
19 éves lány vagyok, és volt pasimnak is volt ilyen a farkán, és nem volt egyáltalán zavaró, sem a szexnél, szem a szopinál.Nála kb 1hónap alatt elmúlt magától.
Neked mióta ilyen??
Amúgy sztem sincs a péniszeddel semmi baj, sőőt!!!a szívesen megülném kategóriába tartozik.:)
20/23 A kérdező kommentje:
Már pár éve rajta van ezért gondoltam hogy megkérdezem itt. Hát remélem ha barátnőmmel eljutunk oda akkor őt se fogja zavarni. :)
2009. ápr. 16. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!