Ezek mik a péniszemen?
Fitymafékem mindkét oldalán van 1-1 kis fehér pattanás szerű "valami" és a péniszemen is a bőr alatt ezekről képet is csináltam ilyen kis fehér pontok vannak a makkom szélén is szinte teljesen körbe. Ezek micsodák, hogyan lehetne eltüntetni és a lányokat ez mennyire zavarja?
F/17
Kis zsírcsomók, nekem a herezacskómon vannak ilyenek, nem gáz.
Egyébként ha van olyan kozmetikus, akivel tudsz erről konzultálni, eltávolítja azokat.
nemszabad otthon.! :D
szakemberre bízd a dolgot.
Lentről a harmadik vagyok.
Én elárulom, hogy szoktam borotválni a herezacskómat, és véletlenül lenyisszantottam egy ilyen kis zsírcsomót.
Elég kellemetlen és fájdalmas volt, úgyhogy otthon semmiképp ne próbáld, még nagy körültekintéssel sem.
Kozmetikus meg úgy találsz, ha bemész egybe és megkérdezed, hogy vállalja e vagy sem.
Ha nem találsz, a sebészeten ezt megoldják, és nem kell e miatt szégyenkezned.
Ez nem testi hiba vagy ilyesmi, hanem egy kis szépség korrekció.
Amúgy Nekem ott azon a helyen, ahol kivágtam véletlenül ugyan úgy vissza nőtt.
De ez Engem , sem partneremet nem zavar.
Úrég,ilyen ronda péniszt még nem láttam...áááááá
Még jó hogy nem este van,mert rossz álmaim lennének...fúúúúj...én elszaladnék,ha közelítenél vele,pedig azért már voltam pasival párszor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!