Valami van a péniszemmel?
nem tudom...de ááááááááááaz isten verje meg eeeez égeeeet huuuuuuubaccus elmult..
na a lényeg hogy 19 éves vagyok még nem voltam nővel,de pár orája a makkom vagyis a hugycsövemnél olyan elképesztőenááá má meginttt éget csip,szur isteneeeeem ez fáááájjbaccus.
mi a fene van a péniszemmel mi ez?
a 19 évem alat még nem történt ilyen.....és kibacottul fáj,viszket,éget.
mit csináljak????,
igy munkába se tok holnap menni kééérem valaki mit tegyek??? nem semmiááááuuuvvv
eddig dove-t használtam,de elfogyott nem volt kedvem járkálni ma így hát malizia tusfürdőt vettem....lehet,hogy emiatt van....
elképesztő egyszrűen iszonyatosan nagy önuralom kell hogy ne ordítsak...a fájdalomtól
csak muljon el....
hű..reggel mindenképp menj el dokihoz mert ez nagyon gáz és elég komoly baj lehet belőle..ha nagyon nem bírod,menj be most az ügyeletre,ott adnak valami átmeneti fájdalomcsillapítós kenőcsöt vagy gyógyszert...
a következők elég szubjektív tanácsok,nem vagyok orvos..
ha a víz nem csípi,akkor folyass rá kicsit hideg vizet...ha az csípi akkor a jég is fogja,úgyh az se jó...feküdj le és próbáld meg úgy csinálni h ne mozogjon,hátha akkor enyhül egy kicsit...ha ilyen spontán fájások(azaz akkor is fáj,ha abszolút nem ér hozzá semmi és meg sem mozdul és úgy is fáj) az ellen sajnos nem tudsz mit tenni:( ha be lehet határolni,hogy mikor fáj,akkor érdemes addig elkerülni azt a helyzetet...ha pisilsz,akkor is csak a vége fáj,vagy az egész húgycsöved? mert ha az egész,akkor majdnem biztos h vmi húgyúti fertőzés/gyulladás,ami gyógyszerre gyorsan elmúlik...
remélem,sikerül egészben maradni...
Lehet allergiás vagy a tusfürdő valamilyen összetevőjére, bár nem vagyok benne biztos hogy az ilyen erős tüneteket okoz-e... esetleg ha van kalcium pezsgőtablettád, igyál egyet, hátha.
Amúgy tuti lemostad rendesen róla a tusfürdőt?
Akkor igazam lesz, a tusfürdő lehet a ludas! A Dove kifejezetten érzékeny bőrre való! Amit meg most használsz, hááát, nem igazán! Legközelebb vagy ismét Dove-t, Nivea-t,esetleg Fa-t, vagy használj, vagy Baba-t, de abban nincs kifejezetten férfi szerintem! Esetleg még a Balea-st (ami a DM-ben van) De nézd meg, hogy érzékeny bőrre! Hasonló cipőben járok, mint te, úgyhogy tudom, mit beszélek!
23:37-es voltam! És azért mutasd meg a dokinak, meg sztem mosd le sima langyos vízzel! (nálam az használt, bár én AXE-al jártam így!)
vettem be 2db panadolt és abbahagyta most folyik a nyálam az örömtől de kb olyan érzés van az egész medencémben mint amikor 2 éve tökön rúgott az 1-ik lánybarátom.
zsibbad és lüktet az egész medencém... úgy érzem ebből nagyobb gond is lesz
ehezz reggel orvoshoz kell menjek...:(
azért irtam ide mert itt átlagba gyorsabban válaszolnak
igen lemostam megint jó alaposan.sajnos ha mozgok egyből elkezdi,de mostmár remélem reggelig átvészelem
köszi a válaszokat majd ha jobban leszek mennek ezek a zöld kezek
Hát, ha az egész medencéd fáj már akkor nem hiszem h a tusfürdő lesz a gond. Ez tényleg orvost kíván.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!