Valami van a péniszemmel?
nem tudom...de ááááááááááaz isten verje meg eeeez égeeeet huuuuuuubaccus elmult..
na a lényeg hogy 19 éves vagyok még nem voltam nővel,de pár orája a makkom vagyis a hugycsövemnél olyan elképesztőenááá má meginttt éget csip,szur isteneeeeem ez fáááájjbaccus.
mi a fene van a péniszemmel mi ez?
a 19 évem alat még nem történt ilyen.....és kibacottul fáj,viszket,éget.
mit csináljak????,
igy munkába se tok holnap menni kééérem valaki mit tegyek??? nem semmiááááuuuvvv
nem megy nem birom ki reggelig ez éget mitévő legyek mi a z isten??????
áááá nekem annyide a gcinek éget máááááá
Először is írsz és nem beszélsz, úgyhogy a színjátékot ki lehetett volna hagyni!
Amúgy keres el egy orvost, szerintem fertőzés!
Voltál mostanában nyilvános wc-ben, fürdőben, vettél-e új alsónadrágot mostanában, úgy, hogy miután megveted nem mostad ki, vagy újfajta mosószer, öblítő, esetleg újfajta tusfürdő szappan? sima vizel szoktad mosni, vagy ott is használsz szappant, tusfürdőt, amiből most másikfajta van?
De azért a dokihoz meny el, mindenképp!
Fiú,én tudom a megpldást a problémádra.
Tedd a farkad a vágódeszkára,fogd meg a legélesebb kést... a többit már gondolom kitaláltad.
Ez segít hidd el.
20N
tusfürdő lesz a hibás szerintem....elfogyott az amit már nagyon rég használok...és másikat kelet vennem
az isten tudja de ilyen kint még nem éreztem....a19évem alatt.
megfekszem reggelig hát ez:o:O:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!