Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kicsinek találom és gáznak....

Kicsinek találom és gáznak. Többen is vannak így?

Figyelt kérdés
mindjárt 18 leszek és még szűz vagyok és ez abból adódik h szégyellem h csak 15 cm a farkam és volt, hogy már ezért visszautasítottam lányt, mert nem akartam, hogy a városban híre mennyen, hogy kicsi a péniszem. Haverokkal edzés után nem merek zuhanyzóba menni, mert gáznak tartom h milyen kicsi. Nektek is van ilyen problémátok?
2011. júl. 22. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Olvasd ezt el!

A kérdezőnek pontosan ugyanaz a baja, mint neked, csak pepitában. (Vagyis, míg neked túl kicsi, neki meg túl nagy.) Lefogadom, hogy segít megérteni a bajodat, főleg ha a topikban szereplő mellékelt linkeket is alaposan átbújod.

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..

Itt pedig a bizonyíték arra, hogy a kis fütyi is tud NAAAGY MEGLEPETÉSEKET okozni!

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Szóval ne aggódj, nem emiatt fog szakítani veled egy csaj, ha a barátnőd lesz! Nemcsak neked van vérpéniszed...

2011. júl. 23. 05:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Én se hordok lóafszt a lábam között, de sosem volt emiatt kisebbségi komplexusom.
2011. júl. 23. 08:32
 13/19 anonim ***** válasza:
Mit számít 2-3 centi? Senkit nem érdekel...
2011. júl. 23. 13:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Jaj,te egy átlagos,normális méreted van,és a csajok is a pasijukét fel szokták nagyítani,rátesznek pár cm-t még,senki nem fogja azt mondani hogy hú az enyémnek kisebb van.De az is elég gáz,hogy kibeszélik mekkora van a párjuknak.A csajt nem az fogja érdekelni,ha megismer hogy mekkora van,nem az lesz a lefontosabb.Ha meg alapból szégyenlős vagy,akkor menj az utolsó tusolóba,törölközöt magad köré csavarva,vagy csak simán sétálj be,senki nem téged fog nézni,ha normális és nem akadt meg szellemileg azon a szinten hogy vajon mekkora van a másiknak.
2011. júl. 23. 15:56
 15/19 anonim válasza:
20 éves vagyok szűz és a péniszem alig éri el a 10cm-ert én ugyan ezekkel a gondokkal küzdöm de én szerintem jogosan!!!
2011. júl. 23. 18:52
 16/19 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de elolvastam a kérdésed, és első reakcióm az volt, hogy ez hülye

bocs

15 centi teljesen jó

neked leginkább önértékelési gondojaid vannak, ha 25 centis lenne a farkad, akkor is

pszichológushoz menj

2011. júl. 24. 02:26
 17/19 anonim ***** válasza:

18:52

10 centi tényleg nem sok

mennyire vagy hájas?

esetleg a péniszed tövénél zsírleszívással nyerhetsz pár centit

2011. júl. 24. 02:28
 18/19 anonim ***** válasza:

A 15 cm az tök jó,te ne parázz ezen és sokaknak van ilyen problémája,mert beképzelik hogy bajuk van,holott tök normális mérettel rendelkeznek és egy párkapcsolatban a csaj nem a farokkal fog csak foglalkozni,mert előszőr is megismerkedéssel kezdődik a legtöbb kapcsolat és csak kicsit később a sexel.Tehát előbb megismeri a csaj a srácot és megszereti,megkedveli az egyénisége miatt és önmagáért szereti és csak utána jön a sex.Ha nem sima sexről hanem párkapcsolatról és barátnőről beszélünk.

Ezt üzenem a 10 cm-es mérettel rendelkező 20 éves srácnak is,hogy nyugodtan kezdjen el csajozni,de hosszútávú kapcsolatra tervezen és ne egy éjszakásra és akkor a csajnak nem ez lesz a lényeg.MÉrt ha valaki egy csajjal jár,ott sem csak a mellmérete miatt jár vele,ahogy a csajokat sem csak az érdekli.Attól hogy nem nagy még meg kell probálkozni ismerkedni aztán majd úgyis elválik mi alakul ki belőle.

2011. júl. 24. 16:19
 19/19 anonim ***** válasza:
15 cm egyáltalán nem kicsi! Ne abból indulj ki, hogy itt mindenki azt hazudja, hogy neki 35 cm hosszú és karvastagságú van! Én pl. örülnék és elégedett lennék, ha az enyém 15 cm-es lenne.
2024. ápr. 1. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!