Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez most fitymaszűkület vagy...

Ez most fitymaszűkület vagy más bajom van?

Figyelt kérdés
Na szóval a fitymám eltakarja a makkomat.csak epp a hegye látszik ki,meg nem is keményedik be rendesen.A barátnőm szerint valami nincs rendbe vele és azt mondja hogy néha kellemetlen szaga van.pedig tiszán tartom...Segitsetek!!! 17F
2011. júl. 22. 18:48
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Nem szakértő,és nem diplomás ahogy itt írtad korábban is,olvasd el,csak egészségügyis végzettségű a 2 fogalmom között van különbség.És érdekli a téma,ezért tud róla többet,különben végzettség ide-oda nem tudna.Nem bunkóztam,meg szóltam be addig, ,amíg folyton ő,meg te nem tetted ezt,most is visszafogott voltam.Téged sem nevelt az anyád,az biztos,mert én fiatalabb vagyok nálad és nem írok így,nem írtam neked,nem kell más dolgába belefolyni.Leírtam mit fogadok el és kész.Hagyjuk egymást és nem hinném nyalizni kellene EE-nek,el tudja nélküled is mondani ha van valami.Itt is ő kezdett írogatni és üzengetni.

Hagyjuk egymást békén,ennyi.

Én leírtam mit tartok be és mindenbe belekötött,nem én folytattam a kötekedést,nem én szítkozottam,anyáztam stb.

Hagyjuk egymást,mindenki csinálja amit akar,én leírtam mit fogadok el és kész,nem kell mindenbe belekötni talán.Ezt ovis gyerekek csinálják.

2011. aug. 8. 18:24
 42/43 anonim ***** válasza:
50%

Annyival leszeretném zárni,mert nem lehet itt kulturáltam megbeszélni semmit sem,hogy részletesebben leírtam mihez tartom magam,hogy ne lehessen belém kötni,(amit már megtettettek úgyebár).De ott le van írva és el is felejthetjük egymást végleg.

A sértegetség,meg csak sértegetést szül,amit megint nem én kezdtem.

2011. aug. 8. 18:32
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor eltakarodsz az oldalról vagy nem? tehát 2 választ adhatsz Tomika. Igen vagy Nem! döntés a tied Tamáska. én tartom magam az előbbi hozzászólásomhoz, jól gondold meg! :)
2011. aug. 8. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!