Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez most fitymaszűkület vagy...

Ez most fitymaszűkület vagy más bajom van?

Figyelt kérdés
Na szóval a fitymám eltakarja a makkomat.csak epp a hegye látszik ki,meg nem is keményedik be rendesen.A barátnőm szerint valami nincs rendbe vele és azt mondja hogy néha kellemetlen szaga van.pedig tiszán tartom...Segitsetek!!! 17F
2011. júl. 22. 18:48
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
56%
66%-os mikor mész már el a-nyád-ba? most komolyan... minek próbálod 15 évesen osztani az észt a népnek? elhiszi mindenki hogy érdekel téged a téma de rohadtul nincs hozzá semmilyen ismereted. csak EE-ről koppintod a válaszokat, aki ért is a dologhoz... látom még mindig nem sikerült felfogni a kis agyaddal h ne irkálj ilyen kérdésekre választ... lehet hogy te úgy gondolod hogy az a helyes, de valójában csak rosszat teszel. leírom még1x tisztán, érthetően, csak neked, mert tudom, hogy te így fogod fel! TAKARODJ EL EBBŐL A TÉMAKÖRBŐL TE TAKNYOS FOSTALICSKA MERT SEMMI KÖZÖD HOZZÁ TE RETARDÁLT HÜ-LYE-GYEREK, MAJD EGY 10 ÉV MÚLVA AMIKOR LESZ VALAMI A KEZEDBEN A FA-SZ-ODON KÍVÜL AKKOR TALÁN RÁJÖSSZ H MOST KU-RVA NAGY SZ-ART KEVERSZ ÖSSZE VISSZA! köszönöm a megértésed :)
2011. júl. 25. 22:52
 22/43 anonim ***** válasza:

Kedves 66% -os.

Felettébb örülök, hogy kifejtettem a véleményedet ezzel a témával kapcsolatban, így legalább kezdem én is megérteni a helyzetet.

A következő sorokat te írtad: "Én elűzni nem űztelek,csak te vagy valahogy rám kattanva,RAJTAM KÍVÜL is igen sokan adnak úgy tanácsot hogy nem élték át,nincs tapasztalatuk,csak amit mástól hallottak,vagy ismerősük megtapasztalt,vagy ami segített nekik azokat írják le

" -Tehát ezzel gyakorlatilag beismerted, hogy te is úgy adod a tanácsokat, hogy nem élted át, nincs tapasztalatod meg stb. Igazam van? Igaz, hogy nagyon sokat sok buta választ adnak, de te lassan annyit írsz egyedül, mint más 50 ember. Túl aktív vagy! Ez amúgy csak a te esetedben probléma!

"Nézd az oldalról én se szeretnék elmenni,egyszerűen nem kell egymásról tudomást vennünk." -Ezt úgy-e te sem gondolod komolyan? Ez csak úgy lehetséges, ha te megígéred, hogy SOHA TÖBBÉ nem fogsz egészség vagy hasonló témákban kommentálni. Azzal nincs gond, ha érdekel a téma! Olvasgassad azt, amit más náladnál tapasztaltabb, diplomás emberek írnak (pl:EE) és ezek alapján tanulj. Ha valamit nem értesz, kérdezz rá nyugodtan, szerintem EE segít megérteni! DE NE KOMMENTÁLJ!

"De ne engem tegyél mindenért felelőssé,mert igen sokan nem értenek a témához és azokkal nem törödsz,valahogy a mániád lettem és ha írok egyből el is olvasod és mindjárt keresed a hibát," - Nem azért van rád állva, mert 1-2 butaságot csináltál. Mások is csinálnak, mondanak rosszakat, téves dolgokat, DE amint már írtam, te túlságosan aktívan teszed!

"Ha más mocskos stílusban beszél,azzal nem törödsz,vay sérteget másokat,pedig van most is bőven ilyen." -Dettó, mint az előbb.

"Ne az 1 évvel ezelőtti dolgokat hozd fel,az már mikor volt" -De az a baj, hogy szerintem azóta semmit sem fejlődtél, okosodtál.. tehát több mint 1 éve rossz dolgokat teszel. El tudod képzelni hány embernek lehet miattad pszichés problémája? És eltudod képzelni ezek közül hány megy szakemberhez?(Pszichológus) Hidd el nekem, hogy nem sok! Az általad ébresztett lelki betegséggel fognak élni! ÉRTED?

"Azt hogy elmenj nem akarom,de nem is én reagál folyon.Annyi hogy majd olyanra reagálok amibe nem lehet annyira belekötni vagy orvoshoz,hozzád küldöm ha neked csak ez a jó. " - Az első mondatot abszolút nem értem... mindegy.. A második, már kezd tetszeni! A lényeg az, hogy olyan témákra adj választ, ahol például véleményt kell mondani, nem szaktanácsot! Azt bízd másra. Ahol szaktanács kell, és valaki ad, akkor azt olvasd át, okosodj belőle, de tényleg semmiképp ne reagálj!

"Ne mindig a múltat hozd fel,mert lenne itt még bőven olyan akikbe belelehetne kötni." -Ismét ismétled önmagad. Legalább 3x leírtad ugyan ezt a monológodban.

Ne haragudj, amiért ennyire kielemeztem az írásodat, de muszáj volt, hiszen lassan engem is kezd felhúzni a dolog, mint az előttem szóló emberkét. Én nem akarok egyikőtöknek sem rosszat. Itt nem arról van szó, hogy EE-t ismerem, s most fogom a pártját. Egyáltalán! Itt arról van szó, hogy van egy probléma, amit meg kellene oldani. Ha reálisan nézzük a dolgokat(és én úgy nézem), sőt ha bárki más elolvasná ezt a sok hosszú rizsát, akkor ő is tudná! De te is és EE -is a saját igazatokat mondjátok, és makacsak vagytok!

Én a következőt javaslom:

66% -os! Ezután ott kommentálj, ahol például véleményt kérdeznek, konkrét történetet, vagy ilyesmi. És vannak olyan témák amik érdekelnek,pl: fitymaszűkület (kinek a pap, kinek a papné alapon. Engem például egész más dolgok érdekelnek, mindegy..) Nos ezeket a témákat (tehát:fitymaszűkület) nézd meg, és olvasd át a válaszokat és ezekből mind-mind tanulsz! Ha van egy olyan kérdés amire nem sikerült valami fejesnek válaszolnia, és téged már nagyon-nagyon foglalkoztat, akkor írj egy privát e-mailt annak a bizonyos fejesnek, aki szokott azokra a fajta kérdésekre válaszolni. És ő akkor segít a kérdezőnek és tulajdonképpen segít neked is! 2 légy- 1 csapásra! De ha valaki kérdez valamit, te mondasz neki valamit, ő rád hallgat és a végén kiderül, hogy nagyon-nagy butaság volt, az akkor szívás és a te lelkeden szárad. Tehát értsd meg amit írtam!

EE - Legyél türelmes a sráccal! És ha megígéri a fent említett dolgokat, akkor megférhettek egymás mellett az oldalon! Továbbá javaslom, hogy ha a 66% -os betartja a fent említett pontokat, akkor talán msn -en teljesen tiszta lappal kezdve beszélgethetnétek. Persze, ez csak bónusz opcióként mondom:)

Még egyszer kérlek 66% -os! Tedd meg amit kértem! Rendben? Mit szólsz?

Üdv: Csaba

2011. júl. 27. 22:13
 23/43 anonim ***** válasza:

Csaba!

Megprobálom,meg röviden írni is,ez nekem nehéz lesz,mert ilyen vagyok,túl bonyolítok mindent azt szem,meg mindenhova leírom,vagy probálom leírni,hogy nincs benne tapasztalatom(f.szükületre gondolok)csak amit hallottam,vagy olvastam,vagy mások tapasztalatából tudom azokat írom le és küldöm orvoshoz,vagy EE-hez tovább,hogy így ne legyen keveredés.De kösz hogy legalább leírtad mind ketten makacsak vagyunk,igaz lehet.

2011. júl. 28. 17:45
 24/43 anonim ***** válasza:
Kedves 66%-os, akkor ha tovább küldöd EE-hez minek írsz? most így őszintén? mintha EE eddig nem írt volna mindenhova... Takarodj el a jó bü-dös ku-rva a-nyá-dba most már tényleg...
2011. júl. 29. 14:22
 25/43 anonim ***** válasza:
24%

Hát ez nem igaz... Én komolyan nem értem, csak te vagy ennyire nehéz felfogású, vagy mások is vannak rajtad kívül!? A Csaba világosan leírta, hogy... "SOHA TÖBBÉ"! Ezen mit nem le7 megérteni???

(De ez csak "az egészség vagy hasonló témák"ra vonatkozik, tehát uolyan kérdésekre, amiket ide a "Férfiak egészségébe", vagy akár a "Nők egészségébe" írnak,... akkor is, ha azokat nem ide, hanem más hasonló témakörökben tették fel, mint pl. a "Szex, Szerelem"-ben.)

És mivel elég nehézkes a felfogásod, így főleg nem jó, hogyha írsz! Úgy viselkedsz, mint egy kábszeres, csak neked a GyK a drogod, amit, ha megkapsz, akkor érzed jól magad. És most, ezért nem akarod 1xűen felfogni, mert akkor szenvednél az elvonási tüteteiddel. ez világosan látszik mindabból, amit és ahogyan kimagyarázol. Világosan megmondtuk NEM, SOHA TÖBBÉ, erre te jössz azzal, hogy "De csak egy kicsit még hadd! De csak még egy slukkot!"... NEM! EBBEN MUSZÁJ MAKACSNAK LENNEM, ÉS EBBEN NINCS ESÉLY KOMPROMISSZUMRA! HA FELFORDULSZ AKKOR SEM. HA PITIZEL, AKKOR SEM!

LE KELL SZOKNOD ERRŐL!!!

Neked MÁNIÁD a fitymaszűkület, és az orvosi vizsgálatok témaköre, és ezzel, meglátásaiddal, IROMÁNYAIDDAL RENGETEG embertársadnak, GYEREKTÁRSADNAK ÁRT6SZ! NEKED EZ MIÉRT NEM ESIK LE, Tomika??? S8-O

Azzal meg, hogy hozzám irányítod az embereket és engem ajánlgatsz,... figyeltem pár ilyet, ahol megintcsak azt kell mondanom, leírod uazt, amit eddig, csak hozzáraksz engem is! Emellett a helyesírásod förtelmes, fogalmazásod helyenként értelmez7etlen. És így hiába próbálnál népszerűsíteni engem, de a helyesírásoddal és a fogalmazásoddal ENGEMET is (LE)minősítesz, ha ajánlasz! És ha most a józan paraszti ésszel ellentétesen továbbra is megengednénk neked az itt írogatást, csak mert fűt-fát megígérsz, egy ideig biztosan tartanád is magad a megbeszéltekhez, azonban egy idő után eleged lesz, és újra csinálni fogod, mert többet és még többet akarsz majd, sikerélményekre vágysz, csak éppen pont ez fogja a saját, ill. mások CSŐDJÉT, vesztét IS eredményezni... (ne kezdj el esküdözni most, hogy nem így lesz, mert PONTOSAN TUDOM, HOGY ÍGY LESZ! >:-O ) ... és akkor megint le kel játszanunk mindezt a tökfölösleges hülyeséget, amit ebben a topikban kiprovokáltál! EZ NEM FORDUL6 ELŐ TÖBBÉ! >>:-O

Tomi, hagyd ezt abba! Nehéz lesz, tudom, de ne is értünk vállald be, hanem önmagad miatt. Mert már most mentálisan zavaros vagy, és HA FOLYTATOD, MÁR NEMCSAK TE LE7SZ AZ, HANEM MÁSOKAT IS AZZÁ TE7SZ!!! (Erre mondják azt, hogy...: "Egy bolond SZÁZAT csinál.)

Részemről nincs kompromisszum. Sajnálom.

HAGYD ITT A TÉMAKÖRT!!!

========

Csaba!

Jól látod,... másokon kívül ő csinálja ezt a legaktívabban, és folyton hárítja magáról a saját felelősségét, másokra mutogatva. Pedig először saját magában kéne rendet tennie, mielőtt másokra mutogat. Te is jót akartál, de a srác abszolúte nem fogja fel, miért kell mennie, és érzelmileg próbál provokálni mindenkit, a maradása érdekében. Nem tudom, úgy érzem, jó pszichológiai érzékkel bírsz, azonban ha ő nem akarja, hogy segítsenek rajta, akkor hogyan fog tudni így magán segíteni?

Már most nem látja be, hogy nem fog működni az, amiben ő hisz, amit ő meg akar ígérgetni nekünk, mert egy segítő mindenre odafigyel, és az elsődleges alapszabálya az, hogy NE ÁRTSON! Ő viszont -- akárhogyan is kérjük, kérleljük, -- vagy nem érti meg, vagy nem is akarja megérteni, vagy csak eljátssza azt. Mert egy valódi segítő hallgat az intő jelekre, és azonnal leáll, ha rájön arra, hogy ártalmas a viselkedése a többiekre nézve (IS), vagy rossz a módszere De ez a srác -- akármit is mondasz neki, akárhogyan -- önző módon viselkedik, éppen emiatt ezt képtelenség máshogy, másképp kezelni: makacsságra CSAK makacság a válasz!

Nagyon jó tanácsokat adtál a srácnak, azonban látod, ő nem akar megoldást. Ha meg most engem ajánlgat, az olyan, mintha folytat6ná az eddigieket, és azt nem hagy6juk!

Lennék én türelmes a sráccal, de 1 év alatt az a töménytelen türelemadag, amit eziránt a srác iránt tanúsítottam, igencsak fel lett élve, és erről megintcsak nem én te7ek. Az ebben a topikban írott konfrontáció is ennek a bizonyítéka! S:-o Ha meg most MSN-en segítenék is neki,... kockázatos. Ezt már egy évvel ezelőtt is felajánlottam neki, de nem élt a le7őséggel, azóta még erőteljesebben űzi ezt az egészet: Ez minden, ami a baj vele. Én meg már nem tudom kezelni. Egyedül nem. Őnélküle uis ez nem fog menni.

Üdv: EE

2011. júl. 30. 20:59
 26/43 anonim ***** válasza:

Üdv újra! Csütörtök óta nem voltam internet közelében. Éppen pár perce jöttem haza, és majdhogynem első dolgom volt meglesni a fejleményeket. De amint látom még most sem sikerült megoldanotok ezt a problémát:( Hát ez nagyon-nagyon szomorú. Én EE -teljesen megértelek téged, és igazat adok. Nem jó az, ha valaki árt!

Kedves 66% -os, vagy szólíthatlak Tamásnak? Szép név:) Figyelj rám kérlek! Amit leírtam az előbbi hozzászólásomban, nem viccből írtam! Vagy betartod minden pontját vagy a következő dolgok egyike fog történni:

1. Távozol az oldalról örökre! / Vagy:

2. EE távozik az oldalról örökre!

Egyik megfog történni, ha nem tartod be, az összes feltételemet feltétel nélkül!

Én eddig szépen beszéltem veled, próbáltalak megérteni. Megérteni az egész helyzetet. "Itt az idő, jön a vég, megjött az ultimátum!" Adok neked 1 hetet! (Igaz EE -vel nem beszéltem erről, de ha ő is egyet ért ebben, akkor jelezd. Ha nem akkor is :P ) Szóval, van 1 heted eldönteni, hogy mit akarsz! Én nem kérlellek tovább, és nem írom az érveket! Felesleges.

Itt vannak a kész száraz tények! Majdhogy nem matematika!

Tehát döntsd el! Leírom még egyszer, hogy félreértés ne legyen!

Feltételek, ahhoz, hogy mindketten maradjatok:

Idézem az előző szövegből: (Azért mert nincs erőm írni. 3 napja kb. 3-4 órákat alszom.. ilyen a sátortábor..)

"Én a következőt javaslom:

66% -os! Ezután ott kommentálj, ahol például véleményt kérdeznek, konkrét történetet, vagy ilyesmi. És vannak olyan témák amik érdekelnek,pl: fitymaszűkület (kinek a pap, kinek a papné alapon. Engem például egész más dolgok érdekelnek, mindegy..) Nos ezeket a témákat (tehát:fitymaszűkület) nézd meg, és olvasd át a válaszokat és ezekből mind-mind tanulsz! Ha van egy olyan kérdés amire nem sikerült valami fejesnek válaszolnia, és téged már nagyon-nagyon foglalkoztat, akkor írj egy privát e-mailt annak a bizonyos fejesnek, aki szokott azokra a fajta kérdésekre válaszolni. És ő akkor segít a kérdezőnek és tulajdonképpen segít neked is! 2 légy- 1 csapásra! De ha valaki kérdez valamit, te mondasz neki valamit, ő rád hallgat és a végén kiderül, hogy nagyon-nagy butaság volt, az akkor szívás és a te lelkeden szárad. Tehát értsd meg amit írtam! "

Tehát

1:Ott kommentálj, ahol például véleményt kérdeznek, konkrét történetet, vagy ilyesmi.

2:Soha ne írj egészségügyi témához! (Csak, ha véleményt kérdeznem/konkrét történetet)

Ha eldöntötted, ami maximum 1 héten belül legyen, akkor annyit írj, hogy "Igen, elfogadom a feltételeket" vagy " Nem fogadom el" És lezárjuk az ügyet.

Ha nem fogadod el, akkor is rém "egyszerű" lesz a dolog.

2 variáns van:

1.Eltűnsz a gyakorikérdések.hu -oldalról, örökre!

2.EE eltűnik a gyakorikérdések.hu -oldalról, örökre!

Tamás! A döntés a tiéd!

Csaba

2011. júl. 31. 21:47
 27/43 anonim ***** válasza:
48%

... Én még ezt annyival kiegészíteném, hogy nemcsak a fitymaszűkületről beszélünk, hanem az egészség vagy hasonló témákról is vonatkozik, tehát uolyan kérdésekre, amiket ide a "Férfiak egészségébe", vagy akár a "Nők egészségébe" írnak,... akkor is, ha azokat nem ide, hanem más hasonló témakörökben tették fel, mint pl. a "Szex, Szerelem"-ben. A másik nagy gyengéd az orvosi vizsgálat, ahol nagyon nagy károkat okoztál, Tomi! Tudom, hogy traumát éltél meg, éppen ezért zárkózottabb vagy, mivel sérült akkor és ott a lelked, ez ért7ő. Azonban éppen ezért nem tudsz segítségére lenni azoknak sem, akik azon dilemma előtt állnak, hogy a suliban orvosi vizsgálat lesz, és mitévőek legyenek. Azzal, hogy lebeszéled őket, nem segítesz nekik.

Sztem eleget téptük a szánkat már érted. Fontos lenne, hogy most már értsd is meg, NE ERŐLTESD, AMI NEM MEGY! :-O

Olyan vagy, mint egy futballszurkoló, aki megmondja a magáét, hogyan kéne a bírónak fújnia a meccset, de amikor megkapod a sípot a kezedbe, az elején még biztosan menne a dolog, mondanád is mindenkinek, hogy "te jobban tudod"..., de tegyük fel, kialakulna meccs közben egy necces szitu, akkor mit csinálsz? Akkor nem mond6od, hogy te így meg úgy csinálnád, mert akkor te vagy a meccs játékvezetője! Tiéd a felelősség, és ha rossz döntést hozol, a csapatok elevenen megesznek ott a pályán! :-O

Nem egy ismerősöm jött le a pályáról betörött orral, kézzel, lábbal hasonló szituk miatt... dO_ob

Én belemegyek a Csaba által adott ultimátumba. Ha eltűnsz a témakörből, max. "csak megfigyelsz", és csak olyan dolgokra válaszolsz, amihez értesz is, akkor te is marad6sz az oldalon. Nem rossz ez a kis fórum itt, ez tény és való, de ketten nem férünk meg egymás mellett ebben a témakörben. Sok >>privit kapok ma is, hogy segítsek nekik, mert el vannak keseredve...

_ KERESZTBE AKARSZ TENNI NEKIK? >:-O

Én is kíváncsian várom a válaszodat, mert ha te továbbra is makacskodsz, akkor keresek egy másik fórumot, és amint megtaláltam, közreadom itt, hol ér7nek el ezek után azok, akik számítanának rám. De ez jelentős bonyodalommal jár.

_ TE EZT SZERETNÉD? dO.ob

Vkinek innen vissza kell vonulnia.

Tiéd a döntés, és a felelősség. Ha miattad távoznom kell, idd is meg a levét! >>:-o

>:-O LÉGY FELNŐTT, és NÉZZ SZEMBE DÖNTÉSED KÖVETKEZMÉNYEIVEL!!!

EE

2011. aug. 1. 02:37
 28/43 anonim ***** válasza:
jó próbálok szemlélődő lenni és csak olyanra kommentet írni amiben biztos vagyok más témában is,van amiben van tapasztalatom.Tamás,kösz ezt jobban szeretem már,mint a Tomit.
2011. aug. 1. 09:48
 29/43 anonim ***** válasza:
48%

Nem ezt kértük, Tomi.

Azt kértük, annyit válaszolj csak, h. ...:

1.) "Elfogadom a feltételeket!" ...vagy...

2.) "Nem fogadom el a feltételeket!"

Csak ennyit várunk tőled. A mellékes rizsa nem érdekel!

EE

2011. aug. 1. 11:53
 30/43 anonim ***** válasza:

Szerintem is felesleges magyarázkodnod, meg érvelned Tamás! A lényeg, hogy mond ki, hogy "Elfogadom a feltételek" vagy "nem fogadom el a feltételeket"! Csupán ennyiről van szó! Nem muszáj elhamarkodd a döntésed, gondold meg jól! Ez egy olyan döntés lesz, ami végig kíséri majd a fórum és fórumozok életét!

EE -Tettszik a focis példád!

Csaba

2011. aug. 1. 13:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!