Öcsi/bré vizsgálat suliba nem kötelező úgye? (Lennt)
a bré méregetéshez annyit azt otthon szoktuk csinálni,nem más előtt,ahogy nem is vesszük egymás előtt elő,szóval nem nézegetjük,meg mutogatjuk kinek mekorra van.Ha a vízelést hoznád fel,van a piszoárnál egy kis fal és úgy megyünk hogy amikor nincsenek sokan bennt,vagy senki,meg olyankor sem nézzük a másikat,sokan meg inkább a sima budiba mennek.De mi bennt nem foglalkozzunk kinek mekkora van,inkább ilyen hasonló oldalakon kérdezgetik a haverok néha.
De attól hogy gyerek vagyok,nekem sem mindegy osztálytársam haver,az is egy fajta melóhely,ahol van pár haver és van pár akivel néha dumálsz.Azok meg gyerek kollegák,ha úgy veszük.De attól hogy haver még valaki attól még előttük sem mutogatod a bréd.Meg a haverok közül is csak pár van,akikkel nyáron úszodákba is együtt lógsz,szóval azok ha látnak ha átölötzöl,de én még oda is eleve ilyen nyári úszósorta megyek,meg ők is,szóval ott sem öltözgetünk.Na ez bonyolult lett,azt akartam mondani attól hogy haverod még valaki,attól még nem mutogatod annak sem a gatya tartalmát.De megint más ha átöltözöl egy barát előtt,ő is úgyanúgy öltözik,szóva nem azzal foglalkozol,meg más hogy előtte akarnák húzkodni,vagy velem húzkodtatni,azért az durva lenne.
Nem tudm jobban megfogalmazni,mert regény lesz belőle.
De csak azt akarnám,hogy lehessen igen is élni a jogainkkal,és ne az legyen valaki csetintet egyet és mától ez van.Azért egy sima vizsgálat és egy gatya tapi tök más.Nem tudm a felnőttek mért gondolják azt hogy ők úgyan nem vesznek részt de a gyereket meg simán meg lehet szívatni,az mindent lenyeljen.Az is ember.Aztán meg csodálkoznak hogy amikor fiatal felnőtt és érzi valami gond van,nem megy el,mert már van egy rossz tapasztalata és őt nem fogják mégegyszer megszívatni az jut eszébe.
Biztos bajod van a szövegértéssel, vagy nem is tudom. Azért írtam a kommentemet, mert vannak itt olyanok, akik felnőttek és kiteszem én akárkinek úgy gondolják. Kellemetlen felnőttek között is, de egy rakás 14 éves között sokkal kellemetlenebb a dolog, de van aki már teljesen elfelejtette, hogy milyenek a kamaszok.
Amúgy függetlenül attól, hogy egyetértek, nem kötelező a vizsgálat és ha végzik, akkor kettesben végezzék, ne mások előtt, azért lehet, hogy van valami zizi a fejedben, mert úgy bestresszelsz mindenen, hogy fél órát magyarázkodsz.
erre most véletlenül találtam, de kedves kérdező, nagyon durva ez a hozzáállás, és pont ezért jönnek aztán majd 30 évesen az elkeseredett kérdések itt is, hogy jaj szűkületem van, mi legyen ...
azt meg csak kibírod h a saját haverjaid előtt vagy meztelen pár percig ...
jó de erre meg sokan jöttek azzal h semmi értelme mert ha csak közepesen szűkületes, akkor úgyis csak merev állapotban vehető észre. na azóta jobb ha többször é mereven is megnézik, biztos mi biztos, mert mint látod, ezek a mai hisztérikás diákok mindenből problémát csinálnak.
az pedig azért igaz h más egy felnőtt és már amikor "kistökösöket" szűrnek, hiszen náluk nagyobb a jelentősége. ha ott nem derül ki, 30 évesen már rázósabb az egész. na ezért is más, de azért is mert 14-16 éves srácok azért már csak vannak annyira vagányak h egymás előtt nem szégyenlősek, és letolják könyörgés nélkül, de egy 40-50 éves mérnökcsapatnál ugye nem gondolod te se komolyan? mjd lesztek ti is nagyok, de így kistökösként nincs semmi extra abban se ha 10-20-asával vizsgálnak, hiszen sok a diák, és az életben nem végeznének. itt azért tömegről van szó ...
bocs, ez nem sértés, csak kollégákkal így szoktuk hívni a 18 alatti fiúkat de megint ott tartunk h egészen egyszerűen bementek, letoljátok, a doki megnézi és kész. nem hiszem h 10 percnél tovább kéne ruha nélkül állni, ez meg azért kibírható évente 1x. vagy tényleg olyan sok?
ezen kívül nem csak szűkületet kell nézni, hanem pl a szőrösödést is, hogy kornak megfelel-e, kartonokra vezetni, statisztikákat leadni, tehát hidd el, sok a munka ezzel. nem hiszem h bármelyik suliban ráérősen lehetne egyesével vizsgálgatni mindenkit. másrészt így is egyesével van, csak annyi h egyszerre többen mentek be, hogy azzal is időt takarítsunk meg. nem a világ vége ez sztem....
miért van ebből mindig cirkusz? katonaságnál mi lett volna veled 500 másik sráccal meztelenül várva egész nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!