Öcsi/bré vizsgálat suliba nem kötelező úgye? (Lennt)
Attól hogy feláll nem félek,baromira ritka ez dokinál,meg normális jelenség,meg a mérettel sincs baj,mert egyből ezzel jönnek páran,a szőr is van 2 éve,meg azzal nem foglalkoznak mert sok leszedi az egészet,elég lányos ez.Bajom meg nincs,egészséges vagyok.Akiket ismerek és nézték az any&jukba kívánták őket,meg egynek se volt baja.A sulinak a fark@unkhoz,meg csajszik puncijához sincs köze.Ha valaki akar elmegy majd dokihoz vele.
Azt nem tudom hogyan cse&szted el,hogy nem jó a sexuális élet,szükület vagy mi volt nálad?De a szükületet magad is észreveszed,szóval akkor ha ez volt,akkor te csesz&ted el,nem más.De amiatt hogy te így járták nem kell ezt ráerőszakolni senkire se.Ez kb olyan mintha valakinek meg prosztata gondja lett vonlna 14-15 évesen és kitalálnák haver én megszívtam és ezért az összes ennyi idősnek nyújatok fela fenekébe azért durva lenne.Ebből indulj ki.
Nekem az nincs,szüklület és mondtam igazából nem ő vizsgál,hanem magad húzkodod a fitymád,és here tapi sincs.
De kösz én kihagyom.Mosom rendesen,odafigyelek aztán kész,de ha kérdezz simán válaszolok rá.Mondtam akárki nem jó,meg tömeg se kell még egészségügyisekből se,urológusnál csak doki előtt kell elővenni,nem egy csomó oda fölösleges ember előtt.
De ha már a diákokat ennyire el akarják zavarni és mindenféle baromságot végezni rajtuk,szívatni akkor kíváncsiságból hány %-a jár a felnőtteknek ide?Szerintem igen kevés.Egy szónak is 100 a vége,innentől kezdve nincs miről beszélni.Akinek gondja,kérdése van menjen dokihoz vele,de másokat nem kell erre kényszeríteni.Más ne akarja megmondani ki előtt veszem elő,és hány ember előtt,én testrészem majd eldöntöm magam.:)
Szerintem viszont kifejezetten provokatív topikot nyitottál benne egy olyan kérdéssel, amiből nem tudható, hogy mit akarsz válasznak!?
A neurotikus fantáziálgatásaid viszont már egyenesen betegesek ennyi idősen. Amiket itt leírsz, ilyen NINCS! Még a legrosszabb helyen sincsenek. Nem tudom, honnan izgattad fel magad ennyi baromsággal, de az irományaidból az látszik, hogy a semmitől már beizgulsz, és pszichotikus sokkot kapsz. Már csak azért is önként le kéne feküdnöd egy ilyen vizsgálatkor, és végigcsinálnod, akkor majd te is megtanulod, milyen hülye voltál, amikor nem létező dolgok miatt paráztál.
Én is paráztam, de nem ennyire betegeseket fantáziáltam a vizsgálatról, holott minden baromsággal etettek bennünket is, az idősebbek. Aztán megtörtént, és bár minden minden fiú bent volt, és bár el volt húzva a függöny, tudtam, hogy leskelődnek, de most ebbe szerinted én belehaltam? NEM! ITT VAGYOK!
Különben is,... tesi után láttuk amúgy is egymást elégszer, és a dokinő öreg volt és ragyás. És?
A lényeg, hogy túlvagyunk rajta, és mind kamu volt, amiktől riadozgattunk.
Gondold át a félelmeidet és fordulj velük szakemberhez (pszichológus, pszichiáter...), mert ez már nekem is betegesnek tűnik, amiket itt leírsz!
Nem tudom mi beteges ebben,mire gondolsz,melyik részre?Mindenkinek joga van,hogy eldöntse ki vizsgálja meg,meg hogyan,mikor,meg kulturált vizsgálathoz.Ahogy felnőtteket nem kényszeríthetnek ilyen vizsgálatra úgy engem se,meg ahogy ők megválaszthatják kihez mennek,úgy én is.
De már mindegy mert tudom nem kötelező,meg van egy évem még,otthon meg rámhagyták a döntést.
Azt meg hagyjuk nem halt senki bele,attól még fél osztály előtt nem vizsgáltatnám magam.Normális ember nem húzkodtataja mások előtt.Ez tök intim helyzet,ehhez másnak nincs köze,aki ezt nem veszi figyelembe az tus_kó,meg igen sötét.
De mondom magunknak kell húzkodni,már aki benne van.
Na kíváncsi lennék ha megkérdeznék a magyar lakosság férfi tagjait hány hagyná a munkahelyén ezt a vizsgálatot,igen kevesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!