Öcsi/bré vizsgálat suliba nem kötelező úgye? (Lennt)
Figyelt kérdés
Létszi csak a kérdésre válszoljatok,(mert a meggyőzés,a rádumálás,leszólás nem érdekel.Meg a belekötés hogy tuti hogy valami baja van azért nem akarod stb stb.,nincs baja,csak magánügy,nem fogom kitenni,meg mutogatni,meg meztelenül húzkodni más előtt ennyi a lényeg,nem vagyok buz.a hogy más előtt tapertassam magam,vagy taperjam magam)2011. jún. 8. 19:36
11/40 anonim válasza:
Nekem a fogamhoz sem nyúltak iskolafogászaton, nem engedtem. Egyszer közölték, hogy sürgősen be kell pedig tömni, ha ők most nem csinálnak valamit, akkor ki kell majd húzni stb. Nem engedtem. Elmentem vele a saját fogorvosunkhoz, aki hülyének nézett, hogy az csak zománchiba, többet árt, mint használ, ha hozzányúl. Mondjuk nekem ez a véleményem az összes ellátásról, aminél lehet választani, hogy elmegyek magánhoz és fizetek, vagy megyek tb alapon a putriba hanyag meg bunkó ellátásért. Életemben egy fogamat tömte be a körzeti, utána 50ezrembe volt, hogy a magán megmentette.
12/40 A kérdező kommentje:
Akkor te is ebben hasonlítasz rám,tömeg tapit nem engeded,kinyitod a szád ha kell,ha valami nem tetszik.A bátyámnál meg sose volt ilyan bér vizsgálat röhögöt amikor mondtam hogy mit szívatom.
2011. jún. 9. 13:04
13/40 anonim válasza:
Én mondjuk örülnék neki, ha 3 csaj taperolná a farkam...xD
14/40 anonim válasza:
A szűrővizsgálatok fonotsak! Nagy baromság szégyenlőségből kihagyni vagy mert ciki. A nemi szerved ugyanolyan mint a karod. Az sem utatod meg az orvosnak? Vagy nem nézheti meg, van-e gerincferdülésed, lúdtalpad?
15/40 anonim válasza:
most elképzeltem, hogy a svédek azon problémáznak, hogy jaj pucérra kell vetkőzni mások előtt :DD
ugye, hogy hihetetlen?
16/40 anonim válasza:
Én megmutatom, annak, akit én választottam, nem annak, akit kijelölnek, hogy tizes csoportokban járuljunk elé és tessék vetkőzni.
17/40 A kérdező kommentje:
66%-os!
Totál igazad van én is így vagyok,meg eleve inkább férfi urológus,csak orvos van bennt,és nem buz&ik módjára akarnak taperni mások előtt.
Meg bocs egy nő taper,az sem cicababa,50 éves,közben meg stírülnek,de nem taper,mert magad húzod hátra.Lehet bármilyen unszimpi nő előtt vetkőzik itt pár nudizmust kedvelő,de én kihagyom.A lényeg megvan nem kötelező,azzal meg hogy magamnak hátrahúzom sok mindent nem fog kiszűrni senkinél se.A kezem meg hagyjuk,azt mindenki kiteszi,azt bárki láthatja,azért a fark&kam azt nem teszem ki bárhol,bárki elé.Hül&ye egy párhuzam,példa.
2011. jún. 10. 08:08
18/40 anonim válasza:
az hogy megvizsgálnak az a te érdeked és nem másé. Amúgy csak annyi félni valód van hogy a lányok látványától vagy a húzásoktól feláll. de ők orvosok őket egyáltalán nem érdekli a te szerszámod. amúgy hány éves vagy
19/40 A kérdező kommentje:
Nem félek,az fél,aki nem akarja szintén aztán meg se mer nyikani és hagyja végig taprják mások előtt,csak akárkinek nem fogom elővenni,de az assziszens aki csak jegyzetel nem orvos.A nők is nődokihoz mennek,akkor nekem se jó akárki,ott is csak az orvos van vizsgálatkor bennt.Akkor az én érdekem,ha az én akaratomból is történik,úgy ahogy én jónak látom,ha mások előtt tapernának mondjuk ahogy sok helyen csinálják már rég nem az én érdkem,mondjuk nálunk nem ez van ha jól tudom,vagy ha olyan csinálja aki unszimpi.Akkor az én érdekem ha minden nekem mefelelően zajlik,én akarom,a doki is normális,más nincs bennt,van valami elkülönítő rész vizsgálatkor stb.Meg mondtam magamnak kelle hátrahúzni 3 szor,mást nem csinálnak,nincs here,ennek meg sok értelme nincs.Maj ha én akarok elmegyek orvoshoz akit én választok és akkor megyek amikor én akarok.A felnőttek sem veszik elő akárkinek szerintem meg nem is járnak szűrésre sem,szóva nem tom miről beszélnek akkor meg.
2011. jún. 11. 21:17
20/40 A kérdező kommentje:
14 vagyok és jövőre 8.elején lenne,de a haverom most volt 8.-as és mondta nem kötelező,ők se vettek részt többségben.Szóval kizárt,ha pasi doki jön akkor talán,de az is csak akkor ha van paraván,vagy valami.
2011. jún. 11. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!