Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15cm a péniszem 17 éves...

15cm a péniszem 17 éves létemre és ez elég kicsinek számít így van?

Figyelt kérdés
az igaz hogy mérőszalaggal mértem mert nem volt vonalzó és nem tom h a kettő között van-e egy kis külömbség
2011. máj. 2. 10:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

De ez ellen nem sok mindent tudsz tenni... Gyűjtögessed jó pár évig a zsebpénzed és akkor elmehetsz egy plasztikai sebészhez,aki azt fogja mondani,hogy megműt,de nem garantálja azt,hogy fel fog valaha is állni. De te tudod. :)

(Előző voltam)

2011. máj. 2. 12:17
 12/30 anonim ***** válasza:
Nőni fog az még...ne aggodj...;)Hisz még csak 17 éves vagy...
2011. máj. 2. 14:09
 13/30 anonim ***** válasza:
Felállva 15 cm vagy lekonyulva?
2011. máj. 2. 14:13
 14/30 anonim ***** válasza:
szerinted? :D nem lenne kiakadva,hogy lekonyulva lenne 15... :D
2011. máj. 2. 16:09
 15/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ezen a problémán sajna nem lehet segíteni, az orvosok sem tudnak az amúgy teljesen normális péniszed méretén változtatni. A pénisz implantátummal nem az apró méretet, hanem az erektilis diszfunkciót kezelik (magyarul, ha nem áll fel), ha te kapnál ilyet, az nagy valószínűséggel azt eredményezné, hogy a te péniszed se működne normálisan, magyarul kis pumpával kellene felpumpálni, ami valljuk be nagyon égő. Az injekciók egyik variációja szintén az erektilis diszfunkciót kezeli, csak annyi hatása van, hogy felállítja az illető farkát. Hallottam olyanról is, hogy egyes emberek forró olajat, fecskendeztek a péniszükbe valószinűleg ez az amiről te is hallottál. A hatás a következő: gyakorlatilag lerohad tőle az ember farka, vagy minimum súlyos sérülést szenved.

Esetleg úgy nyerhetnél egy-két centit, hogyha elvágatnád a farkadat a medencéhez rögzítő szalagot (ligamentum suspensorium penis), ennek viszont az lenne a következménye, hogy a farkad merev helyzetben jelentősen vesztene a stabilitásából. Arról nem is beszélve, hogy a műtétet természetesen neked kellene állnod.

Szerintem jobb, ha beletörődsz a dolgokba. Megjegyzem a 15 cm az teljesen normális, sőt jobb is, mint a 17 és annál nagyobb farkak, mivel így kisebb az esélye annak, hogy megdöföd a lány méhszáját, ami nem egy kellemes érzés a lányoknak.

2011. máj. 2. 16:37
 16/30 A kérdező kommentje:
Lányok is kifejthetnék már végre a véleményeiket!
2011. máj. 3. 09:14
 17/30 anonim ***** válasza:
Ez tudtommal a férfiak egészsége részleg... Nem gyakran járnak be ide a lányok...
2011. máj. 3. 11:00
 18/30 anonim ***** válasza:
Én voltam a 14:09-es vagyok és lány vagyok... :))
2011. máj. 3. 14:24
 19/30 anonim ***** válasza:

Én 33 éves nő vagyok. Volt olyan pasi, aki a mérete miatt nem tudta betenni, de olyan problémám még sosem volt, hogy túl kicsi lett volna.

Nem a méret e lényeg, ez igaz, de a túl nagy fájhat. Ez van. Ha kimagaslóan férfias akarsz lenni, ezt ne a méreteddel akard elérni, a túl nagy nem is olyan kemény.

A férfiasság a bátorságban gyökerezik. Ne félj felvállalni önmagad, ne akarj kés alá feküdni, mint egy szégynelős b... , inkább sportolj.

2011. máj. 3. 20:00
 20/30 anonim válasza:
Na figyelj! ez befolyásolja a test alkatod a soványabbaknak nagyobb van a ducibbaknak kissebb még 17 vagy ha nekiálsz fogyókúrázni akkor nőni fog még így is úgy is én 15,5 vagyok és nekem 16 cm sovány vagyok és magasabb de ez függ a génektől és a genetikától ha leborotválod nagyobbnak fog látszódni! nyugi ezzel a mérettel is lehet egy jót sex elni hidd el !!! emiatt kár parázni még 2 cm-t biztos hogy fog nőni !!!
2011. máj. 5. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!